Dette er fantastisk, ja, faktisk helt vilt, sier Mikael Forselius, direktør ved Britannia Hotel. For Michelin-jubelen hadde knapt stilnet i Trondheim da den neste toppkåringen fulgte: Verdens største reisemagasin har plassert Britannia på listen over verdens beste nye hotell i 2020.

Britannia Hotel - Trondheim - 2020
Palmehaven Britannia Hotel (bildekilde: britannia.no)

– Jeg trodde metningspunktet var nådd med Speilsalens Michelin-stjerne. Den kom på toppen av en rekke flotte omtaler etter nyåpningen av hotellet. At vi nå er på Travel+Leisure’s liste overgår alle mine forventninger, sier Forselius.

Mikael Forselius - Hoteldirektør
Mikael Forselius (britannia.no)

Det er det amerikanske magasinets redaktører og skribenter som hvert år velger ut nye hoteller de mener holder verdensklasse. Offentliggjøringen av listen følges med enorm spenning i hotellkretser verden over når den slippes.

– Vi visste at Travel+Leisures redaktør Peter Terzian besøkte oss i fjor. At besøket skulle ende med at magasinet anbefaler sine fem millioner lesere verden over å reise til Britannia Hotel viser at vi har planlagt riktig og at våre ansatte i alle ledd gjør en formidabel jobb, sier Forselius.  

Terzian har blant annet latt seg begeistre av Speilsalen, som han kaller Britannia’s juvelkiste av et lokale, der Michelin-kokk Christopher Davidsen serverer en 10-retters sjømatfokusert meny.

Britannia Hotel - Trondheim - 2020
Speilsalen Britannia Hotel (bildekilde: britannia.no)

Se Travel+Leisure’s liste over verdens beste nye hotell HER (ekstern lenke)

Les også: Michelin-triumf for Speilsalen på Britannia Hotel Verdens største reiselivsmagasin anbefaler Trondheim og Britannia Hotel for reiselystne i 2020

Les flere saker om Britannia Hotel Trondheim HER

Kommentarer