British Airways og Fiji Airways inngår nytt partnerskap og åpner nye ruter mellom London og øyparadiset i Stillehavet. – Vi er gleder oss over samarbeidet med Fiji Airways og ønsker dem velkommen inn i OneWorld-familien. Vi synes det er fantastisk spennende å kunne tilby passasjerer flyvninger til denne delen av verden, sier Rishi Kapoor, sjef for flyallianser i British Airways.

British airways og Fiji Airways er blitt alliansepartnere gjennom oneworld alliance (Foto: BA/oneworld)

Med sine idylliske strenger, verdenskjente dykkeområder og frodige, grønne skoger er Fiji kjent som en av verdens mest ekotiske øydestinasjoner. Nå lanserer British Airways ruter fra Storbritannia til øyparadisets hovedstad, Nadi, via Singapore, Los Angeles og San Francisco, og inngår samarbeid med Fiji Airways gjennom OneWorld-alliansen.

For europeiske kunder betyr det nye partnerskapet enklere booking av drømmeferien til Stillehavsøya via British Airways’ plattformer, samt muligheten til å benytte British Airways’ bonuspoengordning, Avios, til å bestille flyvninger. Fiji Airways er det første selskapet til å inngå i OneWorlds nye satsning, Oneworld Connect Partners.

– Vi tror alliansen vil gjøre Fiji enda mer populært blant europeiske passasjerer som nå får tilgang til et attraktivt rutenettverk og en enklere reiseopplevelse til øyparadiset. Fijis innbyggere er kjent for å være utrolig hyggelige og tar varmt i mot alle besøkende. Nå gleder vi oss til å gi dem en varm velkomst ombord våre flyvninger, sier Kapoor.

Andre Viljoen, administrerende direktør og konsernsjef i Fiji Airways kommenterer:

– Vi er svært stolte over å ta fatt på codeshare-avtalen med British Airways og å kunne tilby passasjerer fra Europa en enklere måte å nå oss her på en av verdens mest eksotiske turistdestinasjoner. Det er spesielt viktig for oss å bli invitert ombord med British Airways, som nå blir vår tredje OneWorld-sponsor, så kort tid etter vi gikk inn i OneWorld Connect. Fiji og Storbritannia har også en historisk tilknytning gjennom at tusenvis av fijier har sluttet seg til den britiske hæren. Partnerskapet gjør det enda enklere for familier og venner å besøke hverandre.

Fiji Airways har flyvninger til 12 land og 31 byer, inkludert til Australia, New Zealand, Samoa, Tonga, Tuvalu, Kiribati, Vanuatu, Solomon Islands, USA, Hong Kong og Singapore.

Les flere saker om Fiji Airways HER  og om oneworld alliance HER Flere saker om Fijiøyene finner du HER 

Kommentarer