Flyselskapet British Airways og  det engelske varehuset Marks & Spencer har inngått et nytt samarbeid og introduserer en ny og utvidet catering-meny ombord alle kortdistanseflyvninger.

– British Airways kunder har høye service-forventinger og vi ønsker nå å kunne tilby et bredere utvalg av matvarer på menyen ombord alle våre korte ruter. Både British Airways og Marks & Spencer er kjente og tradisjonsrike britiske merkevarer, så dette var et partnerskap som passet profilen vår svært godt. Den nye menyen gir kundene muligheten til å velge høykvalitetsprodukter som de både kjenner og verdsetter, sier Alex Cruz, konsernsjef i British Airways.

Minigalleri – klikk for å se bildene i full størrelse

Det engelske varehuset Marks & Spencer ble grunnlagt i 1884 og er et av Storbritannias ledende kjeder. Den nye cateringmenyen vil erstatte British Airways nåværende gratis snacks ombord på samtlige kortdistanseflyvninger, og inneholder en rekke utvalgte varer fra Marks & Spencer takeaway meny, “Food on the Move”. Prisene på den nye menyen vil ligge mellom £1 og £4.95, og består av et bredt utvalg skreddersydde varer spesial-designet for British Airways, blant annet sandwicher, salater, snacks og Engelske spesialiteter. Menyen vil variere gjennom året med sesongbetonte varer.

(Foto: British Airways)

(Foto: British Airways)

– Vi er svært stolte av å levere varer til en så stor og anerkjent partner som British Airways. Flyselskapet er kjent for høy kvalitet og kundeservice, noe som speiler våre egne verdier i Marks & Spencer. I 35 år har vi vært markedsledende med vår takeawaymeny, ’Food on the Move’. Vi ser frem til å kunne levere noen av våre største kundefavoritter og sunne alternativer med høykvalitets ingredienser til passasjerer ombord British Airways flyvninger, sier Andy Adcock, direktør i Marks & Spencer.

Betalingen for varer på den nye menyen ombord vil være rask og enkel, ved bruk av kort eller kontaktløse transaksjoner. Kunder kan også betale med Avios-poeng via British Airways app eller Executive Club medlemskort. Utvalget av matvarer vil inneholde en rekke sunne og friske alternativer, samt emballerte produkter som er lette for passasjerene å spise ombord eller ta med videre på reisen.

– Dette menyutvalget setter en helt ny standard innen catering ombordflyvninger. Vi kommer til å kunne tilby kundene et utvalg av premium-matvarer på en meny som blir oppdatert gjennom hele året for å reflektere de ulike årstidene. Vi utvider også mulighetene til å bruke poeng opptjent gjennom vår Executive Club ved at kundene våre enkelt kan betale med Avios-poeng, sier Cruz.

Minigalleri – klikk for å se bildene i full størrelse

Frokost-menyen vil bestå av gresk yoghurt med sommerbær-kompott og granola, samt klassisk fruktsalat med ananas, melon, mango, eple, kiwi og blåbær. Varmretter vil bestå av Marks & Spencer bacon sandwich med svinekjøtt fra britiske gårder, og en foccacia med tomat og mozzarella.

I tillegg vil menyen ha en rekke ferske smørbrød, blant annet med Aberdeen biff og rødløk-chutney, en klassisk britisk oste-“ploughman” med modnet ost og solmodne tomater og salat, samt ciabatta med stekt kylling, sitron, parmesanost, hvitløk aioli med ruccola og spinat.

Andre snacks vil bestå av mandler, cashewnøtter, hasselnøtter, wasabierter, frukt og nøttemiks, samt ulike typer chips. Det vil også bli servert søtsaker som hasselnøtt-snacks med saltet karamel, popkorn med trekk i melkesjokolade, sveitsisk melkesjokolade og ulike klassiske britiske søtsaker.

British Airways kortdistanse businessklasse, Club Europe, vil fortsatt få tilbudet om en komplett gratis meny som også blir fornyet i løpet av våren 2017. Siden 2014 har British Airways gjennomgått en rekke oppgraderinger innenfor flystandard og service.

Kommentarer