Turistrådet i Thailand -TAT, har lansert en kampanje som går ut på at utlendinger kan bruke passet som VIP-kort i lokale butikker.  Målet er å øke salget av produkter som ofte er populære hos turistene, for eksempel håndlagede thailandske tekstiler, kosmetikk, husholdningsapparater og de beste thailandske varemerkene. Det skal også arrangeres popup-arrangementer ved kjøpesentrene og varemagasiner som er populære blant turistene.

(bildekilde: tat)

– Denne kampanjen er den første i en rekke spesielle «gaver ved årets» slutt for internasjonale besøkende som stimulerer omsetningen for den lokale handelsstanden ved å øke shoppingaktivitetene, forklarer Eurblarp Sriphiromya, direktør for Thailands turistkontor (TAT) i Norden og Baltikum.

Eurblarp Sriphiromya (bildekilde: tourismthailand.org)

Kampanjen støttes også av departementet for innenrikshandel, Næringsdepartementet, Thai Retailers Association, Narai Intertrade Co., Ltd. og Jewel Fest Club.

Hvordan bruke passet som VIP-kort

Det er bare å vise frem passet ditt når du kjøper varer eller tjenester av leverandører som deltar i kampanjen, så vil du få nyte godt av bonusen med en gang.

Det vil være mer informasjon tilgjengelig om passrabatt-ordningen («på engelsk: Passport Privileges») på flyplassene. Det vil også opprettes stasjoner for tilbakebetaling av merverdiavgift (VAT) i sentrum under kampanjen.

Du kan lese mer om kampanjen og dens  samarbeidspartnere HER 

Nettsidene til Thailands turistkontor i Stockholm finner du HER —Flere saker om Thailand finner du HER

Kommentarer