Den nordiske reisebransjen, turoperatører og presse vil de kommende dager fram til den 24 januar få sjansen til å oppleve det luksuriøse Bvlgari Hotel & Resort Dubai, når hotellet og dets nye sales manager Laura Antony besøker de nordiske hovedstedene.

Bvlgari Hotel & Resort Dubai -Inngangen
Sett fra utsiden (bildekilder: bulgarihotels.com/unitedspiritnordic.com)

Bvlgari Hotel & Resort Dubai er et sjarmerende middelhavsinspirert luksusprodukt som er med til å underbygge Dubais helt unike posisjon ikke bare som verdens fremste destinasjon for forretningsreisende og – events, men også etterhvert er blitt favorittdestinasjonen hos norske feriegjester, og for ikke å glemme Dubai sin rolle som EXPO hovedstad senere dette året.

Bvlgari Hotel & Resort Dubai - Dining room
The Bulgarisuite`s dining room (bildekilder: bulgarihotels.com/unitedspiritnordic.com)

Det er Christine Engen fra United Spirit Nordic, som står for programmet i de nordiske hovedstedene, og da turneen startet i Oslo mandag den 20. januar presenterte hun og Laura Antony hotellets kun 101 rom inkludert fem suiter og 20 villaer, alt i lyst og luftig italiensk design og innrettet med den vakre Bvlgari marmor kombinert med det eksotiske tilsnitt av Midtøsten.

Bvlgari Hotel & Resort Dubai - Dubai skyline
Den private stranden til Bvlgari Hotel & Resort Dubai med Dubais berømte skyline i bakgrunnen (bildekilder: bulgarihotels.com/unitedspiritnordic.com)

Unikt for Dubai er hotellets 20 villaer som har enten direkte tilgang til den private stranden eller med utsikt til Burj Khalifa. Alle villaer har privat pool, 1 -3 soverom og egen cabana og utgang til den private stranden for strandvillaen.

Villaenes størrelse varierer fra 175 kvm til 540 kvm, hvor den sistnevnte er den legendariske Bvlgari Villa som er innrettet med Hermés stole, Jacuzzi, privat hjemmekino og selvfølgelig med egen butler.

Bvlgari Hotel & Resort Dubai - The Bulgari Villa -
Utsikt fra en av villaene på resortet (bildekilder: bulgarihotels.com/unitedspiritnordic.com)

Bvlgari Resort Dubai kan også by på en av Dubais beste italienske matopplevelser i «Il Ristorante» sin «made in Italy» – meny skapt av den kjente Michelin-kokken Niko Romito.

Les også: Italiensk øyresort i Dubai (april 2018)

I tillegg til italienske signaturrestauranten, så kan du få muligheten til å oppleve den elegante og særlige japanske restauranten Hoseki. Den har kun 9 plasser og tilbyr Omakase i høyeste klasse til lunsj og middag. Restauranten kan også reserveres til mindre grupper.

Bvlgari Hotel & Resort Dubai - Il Ristorante
Il Ristorante by Niko Romito (bildekilder: bulgarihotels.com/unitedspiritnordic.com)

Bvlgari Resort Dubai har privat strand med Beach Club, en unik mosaikk-dekket pool, privat marina og den første Bvlgari Yacht Club i verden.

Denne glitrende og eksklusive oasen ligger bare ti minutter fra de store attraksjonene i Dubai som Dubai Mall, Mall of Emirates, Burj Khalifa og La Mer.

Laura Antony, som har arbeidet på hotellet siden åpningen for snart 2,5 år siden gleder seg til å treffe den norske reisebransjen og pressen, og dele sin entusiasme for dette fantastiske og eksklusive produkt.

Bvlgari Hotel & Resort Dubai - Dining Room
Dining room, Bulgari suite (bildekilder: bulgarihotels.com/unitedspiritnordic.com)

Under presentasjonen i Oslo mandag den 20. januar fikk man også høre mer om den utvikling Bvlgari Hotels & Resorts er inne i. De neste to årene vil det åpnes nye hoteller i Paris, Moskva og Tokyo.

Les mer om Bvlgari Hotel & Resort Dubai  HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Dfly.no`s Twitterkonto  og Facebooksider finder du HER og HER


Kommentarer