Cruisespesialisten Carica inviterer torsdag den 12. april til explorerkveld sammen med Hurtigruten. Arrangementet finner sted i reisebyråets lokaler på Lura i Sandnes.

Fra et evighetsbasseng som strekker seg mot horisonten helt akterut, kan gjestene på MS “Roald Amundsen” og MS “Fridtjof Nansen” oppleve den spektakulære utsikten over polarhavene på en helt ny måte. I tillegg får Hurtigrutens nye ekspedisjonsskip egen bassengbar, boblebad og god plass til å nyte både sjøluft og utsikt. (Illustrasjon: Hurtigruten)

Hurtigruten vil fortelle om sine spennende kampanjer som involverer gratis fly på rederiets explorercruise i polare farvann. Det blir også en presentasjon av rederiets helt nye, og revolusjonerende, skipsklasse: Hybridskipene “MS Fridtjof Nansen” og “MS Roald Amundsen”!

Explorerkvelden arrangeres i Carica`s lokaler i Jacob Askelandsv. 9 på Lura i Sandnes. Det er gratis adgang for påmeldte deltagere.

Påmeldingskjema  finner du HER (ekstern lenke)

Dagen etter – fredag

Carica`s butikk i Breigata i Stavanger (©otoerres)

den 13. april vil Hurtigruten presentere sitt tilbud i Carica`s butikk som liggger i Breigata i Stavanger. Presentasjonen vil finne sted fra kl. 10-13.00

Les flere saker om Carica HER og om Hurtigruten HER – Flere cruisesaker finner du HER

Hurtigruten nye explorerskip
MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen (Illustrasjon © Rolls-Royce)

Kommentarer