Clarion Collection Hotel Folketeateret er for femte året i rad blitt tildelt sertifikat for utmerket hotell i 2015. Hotellet kaprer dermed en plass på Tripadvisors eksklusive liste ”Hall of Fame”. Vi er utrolig stolte av denne utmerkelsen. Det er et bevis på at våre ansatte skaper gode hotellopplevelser som gjestene synes det er verdt å dele med andre reisende, sier hotelldirektør Wilhelm Hartwig.

«Hall of Fame» er en nyopprettet kategori for hoteller som mange år på rad har oppnådd fremragende anmeldelser på verdens største reisenettside.

Vårt mål er nå å fortsette å skape gode hotellopplevelser for våre gjester og forhåpentligvis beholde plassen på «Hall of Fame» i årene framover, avslutter hotelldirektør Wilhelm Hartwig.

Sertifikatet for utmerket hotell blir delt ut til hoteller som er høyt rangert hos Tripadvisor, som er resultat av mange og hyppige anmeldelser. I tillegg gjenspeiler det at hotellet har høy synlighet og er et populært valg blant nettsidens brukere.

TripAdvisor er verdens største reisenettsted, som gjør det mulig for reisende å planlegge den perfekte reisen. TripAdvisor tilbyr pålitelige råd fra virkelige reisende og et bredt utvalg av reisealternativer og planleggingsfunksjoner med sømløse lenker til bestillingsverktøy. TripAdvisor-merkede nettsteder utgjør alene det største reisefellesskapet i verden med mer enn 260 millioner unike besøkende per måned, 60 millioner medlemmer og over 200 millioner anmeldelser og synspunkter.

Kommentarer