Med skipet Edge etablerer Celebrity Cruises en helt ny skipsklasse. Selskapet vil endre cruiseopplevelsen til sine gjester med banebrytende ny design og teknologi. En av de viktigste inspirasjonskildene er ønsket om å bringe opplevelsen av destinasjonene nærmere gjesten.

Normandie – en av hovedrestaurantene (Bildekilde: RCL Cruises Ltd)

Kulinariske matopplevelser med lokal inspirasjon

Celebrity Edge har stort fokus på å gjøre destinasjons-opplevelsen mer tilgjengelig. Den samme tankegangen følger den kulinariske filosofien. Selskapet bestreber seg på å gi gjestene en variert og autentisk kulinarisk reise. Destinasjonene skipet besøker er viktige, og her hentes inspirasjon fra lokale kjøkken og lokale ingredienser. Dette danner grunnlaget for de imponerende oppskriftene.

Michelinkjøkken

Kjøkkenets team av kokker og kulinariske fagpersoner er ledet av Michelinstjerne-kokken, Cornelius Gallagher. Han har skapt de imponerende menyene ombord – med retter og smaker fra alle verdens hjørner. Edge har ikke bare løftet kjøkkenet til helt nye høyder, skipet kan også reklamere med økt antall spisesteder ombord, og har hele 29 karakteristiske restauranter, kafeer, barer og salonger å velge mellom.

Celebrity Edge – Cyprus, en av de fire hovedrestaurantene (Bildekilde: RCL Cruises Ltd)

Unike restauranter med intim atmosfære og upåklagelig service

Selskapet har også samarbeidet med anerkjente designere for å skape unike miljøer i restaurantene. Interiøret blir et supplement til de fantastiske rettene kjøkkenet serverer. For å skape en bedre global opplevelse vil Edge tilby ikke bare én, men fire hovedrestauranter som er inkludert i prisen. Alle med sin unike og intime atmosfære. Servicen er som alltid upåklagelig med et crew som er kunnskapsrike, personlige og genuint oppmerksomme.

Ikke bare én hovedrestaurant — men fire unike, intime restauranter

De fire restaurantene tilbyr regionalt inspirerte viner og kulinariske retter. Alle restaurantene har signatur-retter som endres hver kveld i tillegg til de mest populære klassiske rettene, som alltid vil være tilgjengelige. Sammen gir hovedmenyene nå et større utvalg av retter enn noen gang. Dette i kombinasjon med et av de største vinutvalgene til sjøs, får du ubegrensede muligheter for det perfekte måltidet — hver eneste kveld.

Celebrity Eden (Bildekilde: RCL Cruises Ltd)

Celebrity Edge

  • Den første seilingen vil være i Karibien 24. november, 2018
  • Skipet vil seile sju netters østlig og vestlig rute i Karibien
  • Sommersesongen 2019 seiler skipet i Middelhavet

Les også: Celebrity Egde — En ny unik cruiseskipsklasse - Fredsprisvinner Malala Yousafzai blir gudmor for Celebrity Edge - Celebrity Revolution — rederiet moderniserer cruiseflåten - Celebrity Egde`s Europasesong 2019 - >Innovative konferanser ombord i Celebrity Egde

Les flere saker om Celebrity Cruises HER — Les flere cruisenyheter HER 

Edge Roof Top Garden – på øverste dekk (Bildekilde: RCL Cruises Ltd)

Kommentarer