Champagne, solid benplass, et underholdningssystem i verdensklasse og en meny med flere retter som kan forhåndsbestillers. Det er noen av stikkordene når Singapore Airlines – verdens mest premierte flyselskap,  ruller ut sin nye Premium Economy klasse.  Selskapet har investert totalt  650 millioner i konseptet. — Vi har gledet oss til å rulle ut Premium Economy, forteller Henrik Hanevold, salgssjef for Singapore Airlines i Norge.

Singapore Airlines starter utrullingen av Premium Economy i Europa fra Heathrow den 28. august. Med et påslag fra 5 000 kroner på en økonomibillett flyr man for eksempel Premium Class t/r Australia.

— Det er en tydelig etterspørsel i markedet etter økt komfort, samtidig som en del kunder opplever business som litt for dyrt. Med nye Premium Economy har vi et godt alternativ — ikke bare for privatpersoner som ønsker en oppgradering, men også for bedriftskunder som ønsker det lille ekstra, sier Henrik Hanevold.

Proritert innsjekking, champagne og 38 tommer benplass

Henrik Hanevold er Singapore Airlines mann i Norge (SIA)

Henrik Hanevold er Singapore Airlines mann i Norge (SIA)

Premium klassen har 38 tommers benplass og et av verdens mest avanserte in-flight systemer. Til sammenligning har økonomiklassen 32 tommer. Foruten bredere seter, god benplass og et underholdningssystem i verdensklasse kan man velge mellom hele ni ulike retter gjennom “Book the cook”, og champagne er selvfølgelig en del av drikke-utvalget. I tillegg får man ta med seg 35 kilo bagasje, og får både prioritert innsjekking og prioritert ombordstigning når man flyr Premium Economy. Totalt har selskapet investert 650 millioner i konseptet.

Lyttet til kundene

Singapore Airlines har lyttet til kundenes ønsker i utviklingen av den nye Premium Economy-klassen.

— Mange av forslagene fra våre kunder er tatt med – både når det gjelder setedesign, service, mat og drikke. Singapore Airlines er i dag verdens mest prisbelønte selskap, og med nye Premium Economy så håper vi å forsterke denne posisjonene ytterligere, forteller Hanevold.

Premium Economy fra Heathrow 28. August.

Premium Economy koster fra 4 000 kroner mer enn økonomiklassen for en reise t/r Singapore, og fra 5 000 kroner mer for en reise t/r Australia. Det første flyet med Premium Economy-klassen om bord gikk den 9. august fra Singapore til Sydney, og under er en oversikt over hvilke flyvninger som står for tur:

Hong Kong og London Heathrow fra den 28. august (Airbus A380) - Hong Kong fra den 31. august (Boeing 777-300ER) - London Heathrow fra 2. september (Boeing 777-300ER) - Beijing og Shanghai fra 18. september (Airbus A380) - Frankfurt fra 24. september (Boeing 777-300ER)

Kommentarer