Radisson Blu Hotel i Tromsø  har sammen med LINK Arkitektur brukt vintermånedene på å renovere og oppgradere restauranten. Restauranten Charly’s, som nå har fått nytt interiør, ny meny og har tatt tilbake det originale navnet, har allerede blitt godt mottatt av gjestene. 

— «Charly’s Bar and Grill» var kjent som kanskje den beste restauranten og dansestedet i Tromsø på 70- og 80-tallet. Med denne oppgraderingen ønsker vi å ta tilbake tronen som et populært spisested og gi både hotellgjestene og Tromsøværingene gode matopplevelser, i et innbydende miljø, forteller restaurantsjef Kent-Are Jakobsen hos Charly’s ved Radisson Blu Hotel i Tromsø.

Beholder favorittene

Radisson Blu Hotel i Tromsø åpnet dørene for 45 år siden og Charly’s ble raskt et populært sted, både for hotellgjestene og innbyggerne i byen. Restauranten har nå gjennomgått en omfattende oppgradering og har fått et helt nytt design og nye møbler. Noen av favorittene er imidlertid beholdt, forteller restaurantsjefen.

— For 30 år siden var nok Charly’s best kjent som et dansested, men restauranten serverte også da utsøkt mat fra grillen. Det nye Charly’s er ikke lenger et dansested, men heller en intim a la carte restaurant og til gjestenes store glede tilbyr vi fortsatt klassikeren «Husets plankestek». Det er fantastisk hyggelig å se at den nye restauranten allerede har blitt så godt mottatt av gjestene våre, sier Kent-Are Jakobsen.

Restaurantsjefen kan også røpe at det med jevne mellomrom er mulig å ta en dans hos Charly’s, når deler av lokalet ryddes slik at dansegulvet kommer frem. Restauranten er åpen for både hotellets gjester og for innbyggerne i byen.

Rezidors største oppgradering i Norden

Renoveringen av Charly’s hos Radisson Blu Hotel i Tromsø er en del av Rezidor Hotel Group sin største renoveringsprosess i Norden noensinne.

I løpet av få år skal Rezidor Hotel Group investere ca. én milliard norske kroner (110 millioner euro) i oppussingen av flere av Radisson Blu og Park Inn by Radisson hotellene i Norden, og de fleste av prosjektene er i Norge. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene. Hotellkjedens målsetting er å gi gjestene internasjonale hotellopplevelser, med lokal vri, og bransjens beste service.

 

Med 60 Radisson Blu og Park Inn by Radisson hoteller i Norden, er Rezidor Hotel Group den største internasjonale hotellkjeden i Norge og i Norden.

Kommentarer