Ving starter charterreiser fra Norge til Gambia på vestkysten av Afrika. Reisearrangøren følger dermed opp fjorårets lansering av Kapp Verdeøyene som ligger i Atlanterhavet nordvest for Gambia

Gambia byr på god mat, spennende opplevelser og en atmosfære ulik alle andre steder. (bildekilde: thomas cook group)

- Kapp Verde har vært en stor suksess denne vinteren, og nå skal det bli spen  nende å følge mottakelsen av charterreiser til Gambia. Vi ser nemlig at nordmenn gjerne reiser litt lenger for å være garantert sol og varme om vinteren, for selv om vi fortsatt elsker Kanariøyene, er vi også åpne for nye og spennende reisemål, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Siri Røhr-Staff (bildekilde: ving.no)

Les også: Kapp Verde — Nordmenns nye vinterfavoritt (oktober 2018)

De to afrikanske destinasjonene er definitivt Vings mest solsikre reisemål om vinteren. Og i likhet med Kapp Verde, har Gambia mye mer å by på enn bare sol og strand.

– Her kan du forvente god mat, spennende opplevelser og en atmosfære ulik alle andre steder, forteller Røhr-Staff.

Sunprime Tamala Beach (illustrasjon: thomas cook group)

Nærmere enn man tror

Flytiden til Gambia er 8,5 timer, kun avbrutt av en teknisk stopp i Helsingfors på utreisen. Hjemreisen går direkte til Oslo. Det er heller ingen stor tidsforskjell, kun én time på vinterstid. Reiseperioden er fra oktober til april.

– Flyreisen tar bare et par timer mer enn til Kanariøyene, og du kommer direkte til et spennende ferieland med veldig gode hotell — og ikke minst solgaranti midt i den mørke vintertiden , sier informasjonssjefen.

Casa Cook Gambia (bildekilde: thomas cook group)

Nye Ving-hotell

Ving lanserer i tillegg to splitter nye hotell i Gambia for chartergjestene. Det ene er et nytt tilskudd i Sunprime-familien — Vings populære konsepthotell for voksne. Sunprime Tamala Beach ligger rett ved den langstrakte, gylne sandstranden i området Kotu.

Det andre hotellet er Cook’s Club Gambia. Cook’s Club har aldersgrense 16 år og er designet for en helt ny generasjon feriegjester. Disse hotellene byr på et ungdommelig, tilbakelent og urbant miljø med fokus på god mat og drikke.

Bungalow Beach, Gambia (bildekilde: thomas cook group)

Vinterreisene ute til salg

Samtidig med Gambia-nyheten slipper Ving også reisene sine for vinteren 2019. Det er først og fremst deres egne konsepthotell som legges ut for salg, blant annet Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club by Sunwing, Sunprime Hotels og Family Garden.

Flere saker om Ving finner du HER — og flere saker om Gambia og Kapp Verde HER og HER

Sunprime Tamala Beach (illustrasjon: thomas cook group)

Kommentarer