Lørdag den  1. april 2017 åpner hotellet ved Københavns flyplass som Clarion Hotel Copenhagen Airport. I første omgang kommer det til å bli en myk start, men I løpet av året kommer man til å kunne se frem til flere spennende prosjekter, blant annet introduserer hotellkjeden sitt populære restaurantkonsept I København.

Henrik Berghult (choice.se)

Nytt navn og ny logo er de første åpenbare forandringene som møter gjesten når de ankommer Clarion Hotel Copenhagen Airport. 1 april åpner hotellet dørene som en del av Norden ledende hotellkjede Nordic Choice Hotels. Med navnebyttet klart er jobben med hotellets forvandling allerede i gang for fullt.

Med en investering på ca. én miliard danske kroner er det høye forventning til hotellet som fremover får 382 hotellrom og 29 møterom. Hotellet skal være Københavns nye møteplass der et levende restaurant og bar miljø er minst like viktig som møte, konferanse og logi. Clarion hotel kjennetegnes av sine sosiale møteplasser med generøse lounge. Dette er en del av konseptet Clarion Living Room. Som en naturlig følge av dette kommer Clarion Hotel Copenhagen Airport utover året til å gjennomgå en omfattende renovering. Clarion Hotel tilpasser samtidig sine konsepter etter det danske markedet og tilfører en sterk lokal forankring.

Les også: Nordic Choice Hotels vant kjempekontrakt ved Københavns Lufthavn

– Clarion Hotel er inn i en veldig ekspansiv periode og med Clarion Hotel Copenhagen Airport gjør vi nå vår andre Nordiske market entry innenfor en periode på sju måneder. Med energi og lidenskap vil vi forandre den tradisjonelle hotellopplevelsen med den levende møteplassen, vårt Living Room og våre kreative restauranter som byr på Fun Dining. Vår fremgang i Norge, Sverige og Finland bygger på at være annerledes og å by på det uventede og det skal vi også gjøre i Danmark, sier Henrik Berghult, Senior Vice President, Clarion Hotel.

Matkonsept fra New York lanseres i København

Restaurantkonseptet Kitchen & Table (foto: ©otoerres)

En av de store nyhetene kommer i år til å være åpningen av restaurant Kitchen & Table, signert stjernekokken Marcus Samuelsson. Restaurant konseptet tilbyr en multikulturell mix med innflytelser fra Manhattan og kjøkkenets egne tolkninger av moderne klassikere gjennom å introdusere lokale råvarer og smaker. Restaurant miljøet er varmt, personlig og innbydende.

Den nye restauranten vender seg til lokalbefolkningen i København så vel som besøkende på Københavns flyplass. Restaurant Kitchen & Table åpner på Clarion Hotel Copenhagen Airport høsten 2017.

Les flere nyheter om Clarion Hotels HER og om Nordic Choice Hotels HER 

Om Clarion Hotel & Clarion Copenhagen Airport Hotel

  • Nordic Choice Hotels tar over driften av hotellet på Copenhagen Airport per 1 april 2017.
  • Hotellet blir en del av Nordic Choice Hotels high-end-brand Clarion og vil da hete Clarion Copenhagen Airport Hotel.
  • Nordic Choice Hotels driver 190 hotell i Norden og Baltikum, hvorav 78 er Clarion Hotel.
  • Clarion Hotel Copenhagen Airport renoveres for nærmere 70 millioner danske kroner og omfatter hotellrom, konferanserom, lobby og restaurant.
  • Restaurant Kitchen & Table By Marcus Samuelsson, åpner høsten 2017. Samuelsson er en verdenskjent kokk med restauranter i blant annet New York, og er kjent for å være ex. President Obama’s favorittkokk.
  • Clarion Hotel finnes nå på alle ledende flyplasser i Norden: Clarion Hotel Copenhagen Airport, Clarion Hotel Arlanda Airport, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Clarion Hotel Helsinki Airport.

Kommentarer