Clarion Hotel har inngått samarbeid med gjenbruks-appen Tise. Sammen vil de teste ut flere former for gjenbruk på hotellene, og nye måter å inspirere gjester og ansatte til å tenke nytt om å handle brukt. Nå kan du sikre deg mye av det gamle restaurantinventaret ved Clarion Hotel & Congress i Trondheim på Tise. Alt til inntekt for gatemagasinet Sorgenfri.

– Dette er et fantastisk spennende samarbeide og passer godt inn i vår bærekraftsvisjon. Å gjenbruke og samtidig bidra i lokalsamfunnet kjennes som vinn-vinn. Vi håper at vi kan gjennomføre dette på flere av våre hotell i fremtiden, sier Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication.

Selger restauranten i Trondheim til inntekt for Sorgenfri

I forbindelse med oppussing av restauranten ved Clarion Hotel & Congress i Trondheim, selger hotellet mye av gammelt inventar og servise via Tise. Inntektene går uavkortet til byens gatemagasin Sorgenfri. Her kan Tise-brukere sikre seg alt fra designerlamper fra Foscarini til puter fra Claudia Aryes og lysestaker fra Storm.

Hotellkjeden har, gjennom sitt lange miljøengasjement, lenge hatt et krav om mest mulig gjenbruk av utgåtte møbler og utstyr fra hotellene, og har ved flere anledninger donert inventar til ulike organisasjoner. Nå ønsker de å oppfordre enda flere til å kjøpe og selge brukt.

 Med en egen bedriftsprofil på Tise viser Clarion at de er opptatt av bærekraft og gjenbruk. At inntektene i tillegg går til Sorgenfri-prosjektet i Trondheim, synes vi er ekstra fint. Profilen blir en spennende markedsføringskanal, og vi synes Clarion sitt initiativ er supert, sier Karoline Linnea Svenungsson, partneransvarlig i Tise.

Kommentarer