Clarion Hotel Norge fortsetter satsningen og styrker markedsavdelingen med en inhouse PR Spesialist.

Ole Christian Bakkene kommer fra stillingen som Head of content i PR Byrået McCann, hvor han har vært rådgiver for både små og store kunder innen PR, markedsføring, sosiale medier og influencer- samarbeid. Han har tidligere jobbet flere år i rollen som kommunikasjonssjef for en av landets største fotballag.

- Jeg gleder meg vanvittig til å kunne bli en del av Clarion Hotel. Hotellbransjen er ny for meg, men jeg tror og håper at jeg med min erfaring kommer til å bidra til å styrke merkevaren ytterligere. Det er utrolig mye spennende som skjer i Clarion om dagen som jeg ikke kan vente med å ta fatt i, sier Ole Christian Bakkene, tiltredende PR spesialist for Clarion Hotel Norge.

Ole Christian Bakkene blir ansvarlig for PR delen til Clarions 12 norske hotell. Samtidig forsterkes teamet med en intern PR ansvarlig på den svenske siden; en rolle PR konsulenten Kajsa Ekelund har takket ja til. Totalt består Clarions nordiske markedsavdeling av seks personer og ledes av Sofia Wulff, Head of Marketing and Communication.

- Det er fantastisk å kunne ønske Ole Christian velkommen til et team med en utrolig gjennomføringskraft. Jeg har nå vært på plass i min rolle i en drøy måned og ser så frem imot å starte høsten sammen med mitt nye team, sier Sofia Wulff, Head of Marketing and Communication.

Ole Christian Bakkene tiltrer stillingen 5. august.

Flere saker om Clarion Hotels finner du HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer