Her tok presidentkandidatene Hillary Clinton og Donald Trump seg vann over hodet, men det var en ubestemmelig Halloween-lykt som vant konkurransen “Underwater Pumpkin Carving Contest” i Florida Keys. Den symboliserer usikre velgere i forkant av presidentvalget i USA den 8. november. Konkurransen, som ble arrangert for 19. året på rad, oppfordrer deltagerne til å skjære ut figurer av gresskar i fullt dykkerutstyr ni meter under havoverflaten.

Jana Vandelaar og hennes datter Jacquiline på 13 år, som kommer fra Key Largo i Florida Keys, skar ut store øyne og utsmykket sitt gresskar med utstrakte hender som skal symbolisere den tvil og usikkerhet og det dilemma som de fleste amerikanere later til å stå overfor ved valget av ny president om mindre enn en måned.

Da kunstverket var ferdig, fikk det stå på havets bunn, ni meter under overflaten, sammen med andre gresskarbidrag som “Howlary Clinton” og “Donald Trumpkin”.

Utfordringen for de deltagende dykkerne i konkurransen, var å holde gresskarene under vann mens de skar ut og dekorerte gresskarene, som gjerne ville flyte opp til overflaten.

Den årlige konkurransen organiseres av Amoray Dive Resort og foregår ved Elbow Reef, omtrent 10 kilometer utenfor Key Largo.

Les mer om The Florida Key`s og Key West HER

Les også: 

Se flere reisetips fra Florida Keys HER 

Kommentarer