Color Hybrids første seiling i ordinær rute er utsatt til fredag den 16. august kl 10.00 fra Sandefjord med retur fra Strømstad kl 13.40. Jomfruturen skulle ha funnet sted førstkommende fredag – den 9. august, men er utsatt fordi det trenges lenger tid til gjennomføring av testprogrammet. 

Color Hybrid i Sandefjord havn. (Illustrasjon: Color Line)

Verdens største plug-in hybrid skip MS Color Hybrid ble levert fra Ulstein Verft torsdag 1. august. Skipet ankom Larvik søndag den 4. for gjennomføring av testprogram og øvrig klargjøring før det skal settes i ordinær drift. Gjennomføringen av testprogrammet tar lenger tid enn først antatt og rederiet har derfor utsatt jomfruturen til fredag den 16. august.

Les også: Første seilas med Color Hybrid utsatt i to uker (juli 2019)

Kunder som blir berørt vil bli kontaktet av Color Line sitt kundesenter, og vil få tilbud om å endre dato for reisen. Alle gjester vil beholde sine plasser og kan reise den dag og tid de har bestilt, men med dagens tonnasje.

Horisonten, på Color Hybrid. (Illustrasjon: Color Line)

Skipet er bygget ved Ulstein Verft og over 70 prosent av underleveransene er fra bedrifter i den maritime klyngen i Norge.

Color Hybrid setter global miljøstandard og representerer det ypperste av norsk maritim næring. Skipet er verdens største plug-in hybrid skip og har høstet internasjonal anerkjennelse for sine innovative løsninger.

Les også: Color Line har fått verdens største plug-in hybridskip (august 2019)

Det nye skipet vil gi en ny og bedre reiseopplevelse og setter en ny standard for komfort. Om bord blir det utvidet og forbedret shopping- og servicetilbud med store butikker, og tre flotte spisesteder med et rikt utvalg av mat og drikke.

Flere saker om Color Hybrid og Color Line finner du HER og HER

Color Hybrid under innseilingen til Larvik (bildekilde: color line)

Kommentarer