Color Line vil fra lørdag 29. august tilby to dagers opplevelser i trygge omgivelser om bord på selskapets to skip MS Color Fantasy og MS Color Magic mellom Oslo og Kiel. Tilbudet vil gjelde passasjerer som vil starte i Oslo og være om bord under hele reisen uten å gå i land i Kiel. Ilandstigning vil først skje ved retur Oslo.

Color Magic - Kielferje - Color Line
Color Magic er den ene av Color Line`s to cruiseferjer som seiler mellom Oslo og Kiel (Foto: Color Line)

Passasjerene vil få målt kroppstemperaturen med thermo-kamera før de går om bord i Color Line`s cruiseferjer. Dette i tillegg til en egenerklæring som er en del av reisebetingelsene. Utstyr for dette vil være på plass i løpet av neste uke. 

Trond Kleivdal (bildekilde: color line)

– Vi forsterker smitteverntiltakene samtidig som etablerte smitteverntiltak er godt innarbeidet. Trygge og gode rammer er avgjørende for både gjestene og våre ansatte, sier konsernsjef Trond Kleivdal.

Bakgrunnen for tilbudet er at Tyskland har gått fra gult til rødt smittenivå, og Color Line forventer at regjeringen vil følge Folkehelseinstituttets anbefaling om å innføre innreisekarantene fra Tyskland fra og med natt til lørdag 29. august.

 Ved å tilby en trygg opplevelsesreise uten å gå i land i Kiel, sikrer vi at driften av Color Magic og Color Fantasy opprettholdes slik vi også gjorde tidligere i sommer før grensene ble åpnet 15. juli, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line.

Ferjetrafikken til og fra Norge vil bli betjent av SuperSpeed 1 og 2 mellom Hirtshals, Larvik og Kristiansand. 

– På den måten sikrer vi at både norske og utenlandske passasjerer har et godt tilbud med skip mellom Norge og Europa, sier Trond Kleivdal.

Den siste tiden er det sammen med helsemyndighetene etablert teststasjoner på terminalene til Color Line, der både passasjerer og ansatte frivillig kan teste seg. 

– For Color Line er det viktig å skape trygge og gode rammer for gjestene og de ansatte på alle skip og terminaler, sier konsernsjef Trond Kleivdal.

Den viktige godstrafikken vil bli opprettholdt med Color Lines skip både mellom Norge og Danmark og Norge og Tyskland.

Color Line er i dag det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstrafikken til og fra Norge med skip i norsk skipsregister, norsk eierskap og norsk hovedkontor.

Color Line har gode rutiner for smittevern, og selskapet er det første i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for selskapets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene.

Flere saker om Color Line finner du HER

Les også: Anbefaler at Tyskland og Liechtenstein blir røde

Kommentarer