Color Line ble utropt som vinner i kategorien «Beste rederi 2019 med trafikk til og fra Norge» under Grand Travel Awards 2019. Blant de nominerte rederiene var blant andre DFDS, Stena Line og Fjord Line. 

I midten, Frode Hansen, kommersiell direktør i Color Line sammen med de andre prisvinnerne. (bildekilder: gta/color line)

Kommersiell direktør Frode Hansen mottok prisen på vegne av rederiets 2300 engasjerte ansatte. Hansen fremhevet i takketalen Color Lines sterke posisjon i internasjonal nærskipsfart og tydelig ansvar for satsning på miljø.

I tillegg til utstrakt bruk av landstrøm og renseteknologi på skipene, er selskapet nå i ferd med å bygge verdens største og miljøvennlige plug-in Hybrid-ferje ved Ulstein verft i Ulsteinvik. Skipet skal settes i drift på strekningen Sandefjord — Strømstad sommeren 2019.

Hansen rettet også en takk til alle som stemte på oss og ikke minst til alle Color Lines dyktige medarbeidere og den fantastiske jobben de gjør hver dag. 

Color Line er eneste rederi i den internasjonale passasjer- og godstrafikken til og fra Norge med skip i norsk register, norsk eierskap og norsk hovedkontor.

Les flere saker om Color Line HER og om Grand Travel Awards i Norge HER

Kommentarer