Verdens største cruiseskip med bildekk, MS Color Magic, inviterer til 17. mai konvoi for småbåter på Oslofjorden.

Svein Ove Trondsen - kaptein - Color Magic
– Vi ser frem til å delta i nasjonaldagsfeiringen med et pyntet skip og en båtkonvoi, sier kaptein på Color Magic, Svein Ove Trondsen. (Foto: Color Line)

Klokken 15.00 går skipet fra kaien på Hjortnes. Cruiseskipet vil gå inn Bunnefjorden før det snur og går tilbake inn Oslofjorden og hjem til kaien på Hjortnes.

– Det blir en helt spesiell 17. mai i år, og vi syntes det er fint å kunne bidra til årets feiring i og rundt Oslo, sier kaptein på Color Magic, Svein Ove Trondsen.

Kapteinen håper mange blir med, og oppfordrer de som vil delta å holde lav fart og ta hensyn til andre båter i nærheten.

Color Magic - Kielferje - Color Line
Color Magic seiler fra Hjortnes klokken 1500, og vil snu ca 1545 i Bunnefjorden. (Foto: Color Line)

Color Magic seiler vanligvis i fast rute mellom Oslo og Kiel, men som en følge av pandemien og vedtakene fra regjeringen om å stenge grensene og unngå fritidsreiser, har Color Magic og søsterskipet Color Fantasy ligget i opplag i Oslo siden 14. mars.

På nasjonaldagen vil de pynte skipet og inviterer til en seilas og båtkonvoi på fjorden.

Mer informasjon om båtkonvoien ledet av Color Magic den 17. mai er publisert på www.colorline.no. Informasjon finnes også i et eget arrangement på selskapets Facebookside.

Flere saker om Color Line finner du HER

Kommentarer