Flere års hardt arbeid har gitt resultater, og Comfort Hotel Xpress Central Station er stolte av å kunne kalle seg Gasellebedrift. Nominasjonen gjør også at hotellet er med i konkurransen om å bli Årets Gasellebedrift på kåringen i desember.

Lobby Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo (Choice.no)

For å komme på Dagens Næringslivs gaselleliste må bedriften de siste årene ha minst doblet omsetningen over fire år, ha positivt samlet driftsresultat, ha omsetning over én million kroner første år, levert godkjente regnskaper, unngått negativ vekst og være registrert som aksjeselskap.

Vi er ydmyke over å være nominert til Årets Gasellebedrift, og jeg ønsker å rette en stor takk til hele crewet som gjør et fantastisk jobb hver dag for at vi skal være det naturlige valget for våre gjester. Det er takket være dem at vi har hatt en jevn og positiv vekst siden dørene åpnet på hotellet. Gjennom vårt gjesteløfte jobber vi hver dag med å ta vare på våre medmennesker og planeten vår samtidig som vi driver hotellet lønnsomt. Selected service er fremtiden og vi er utrolig stolte av å få være en del av Comfort Hotel, sier Emelie Hamberg, hotelldirektør ved Comfort Hotel Xpress Central Station.

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med Bisnode. Årets Gaselle blir kåret 5. desember 2018.

Les flere saker om Comfort Hotels HER og om Nordic Choice Hotels HER 

Lobby Comfort Hotel Xpress Central Station (Foto: Inger Marie Grini)

Kommentarer