Rederiet Costa Cruises lanserer en rekke spennende nyheter og varsler økt satsing på Middelhavet i 2020. Selskapet gjenopptar sine populære 14-dagers cruise med ankomst i Tyrkia og Israel, og setter også inn to nye flaggskip som kan seile på naturgass her.

Costa Smeralda (bildet) og søsterskipet Costa Toscana bygges Meyer Werft i Åbo, Finland. (bildekilder: costacrociere.it/related.dk)

Allerede neste vinter gjenopptar det italienske rederiet sine populære ankomster til destinasjoner i Tyrkia og Israel. Vintersesongen 2020/2021 vil de igjen tilby 14-dagers cruise med Costa Fortuna til Tyrkia og Israel.

De to første cruisene går fra Savona (Italia) 6. desember 2020 og 7. februar 2021. I tillegg til en overnatting i Istanbul og den tyrkiske byen Izmir, får passasjerene oppleve Athen, Marseille, Barcelona, Heraklion (Kreta), Palermo og Napoli.

Den andre ruten seiler fra Savona 10. januar og 7. mars 2021, og inkluderer en overnatting i Haifa i Israel og Kusadasi i Tyrkia. Også Marseille, Barcelona, Palermo på Sicilia og Napoli er blant anløpene til Costa Fortuna på denne krysningen.

Resten av vintersesongen vil Costa Fortuna gå på en ukes cruise i det vestlige Middelhavet, som også inkluder Valencia.

– Costas strategi de neste årene baserer seg på en bærekraftig utvikling som samtidig møter den voksende etterspørselen. Denne satsingen er i tråd med strategien. Vårt mål er å overgå forventningene til gjestene våre. Det er grunnen til at vi jobber med ytterligere å forbedre tilbudet i Middelhavet. Det blir nå enda tydeligere at dette er vårt hjemmeområde, med reiseruter som tilfredsstiller alle behov, både når det gjelder destinasjoner og lengde på cruisene, sier president for Costa Cruises, Neil Palomba.

Les også: Costa Cruises setter inn nytt skip på Kina etter etterspørselsvekst

Nye LNG-flaggskip – et stort gjennombrudd for bærekraft og miljø

Costas økte tilstedeværelse i Middelhavet blir ytterligere styrket når de to nye flaggskipene Costa Smeralda og Costa Toscana ankommer. Skipene er nå i ferd med å bli ferdigstilt ved Meyer Werfts avdeling i Åbo, Finland.

Allerede i november i år vil Costa tilby en ukes cruise med Costa Smeralda i den vestlige delen av Middelhavet. I 2021 ankommer også Costa Toscana.

De to nye skipene representerer et stort gjennombrudd for miljø og bærekraft. Begge skipene går på LNG (naturgass). Dette er verdens mest rentbrennende fossile drivstoffkilde og vil redusere miljøpåvirkningen både når skipene ligger til land og er ute på sjøen.

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Kommentarer