Croatia Airlines starter direkteflyvninger mellom Zagreb og Oslo. Det kroatiske Star Alliance-selskapet starter også nye ruter til Helsingfors og Stockholm.

Jasper Spruit (avinor.no)

Søndag den  21. mai starter Croatia Airlines opp en ny flyrute mellom Oslo og Zagreb – hovedstaden i Kroatia. Ruten vil bli trafikkert to ganger ukentlig – hver torsdag og søndag.

– Kroatia er et attraktivt land for både norske turister og for norsk næringsliv, og fra Zagreb er det kort vei til mange attraktive sommerdestinasjoner. Vi er svært glade for å ha Croatia Airlines med på laget og vi tror dette blir en populær rute, sier Jasper Spruit som er trafikkdirektør i Avinor.

Stor tro på det norske markedet

Croatia Airlines  har stor tro på denne ruten og mener at det norske markedet har et stort potensial.

– Vi er glade for at vi for første gang i Croatia Airlines’ historie har etablert flyforbindelse mellom våre to land. Det norske markedet har et stort potensial, og det er derfor vi tilbyr et attraktivt produkt av høy kvalitet, den raskeste trafikkforbindelsen til den sørøstlige delen av Europa. Jeg tror at dette, sammen med Kroatias naturlige, kulturelle og historiske skjønnhet vil få mange i Norge å besøke landet vårt sier KreÅ¡imir Kučko i Croatia Airlines.

Til Finland og Sverige 

Croatia Airlines lanserer også to nye ruter til Finland og Sverige.  Ruten Zagreb – Stockholm  starter fredag den 19. mai og vil får tre ukentlige avganger (mandag, onsdag og fredag).  Søndag den 21. (samme dag som Oslo-ruten) er det premiere for  Zagreb – Helsingfors som vil bli trafikkert tre ganger ukentlig – hver tirsdag, torsdag og søndag.

Les også: Croatia Airlines to Stockholm, Helsinki, Oslo and Bucharest

Det kroatiske Star Allicanceselskapet frister med et åpningstilbud som starter på 199 euro for en tur-returreise. Det loves også  gode videreforbindelser (via Zagreb) til og fra populære kroatiske sommerdestinasjoner som Split, Dubrovnik, Zadar og Pula. Prisene starter her på 229 euro for en tur-returbillett.

Les mer på Croatia Airlines sine nettsider HER, på Zagreb Airports nettsider HER og om Kroatia HER

 

Kommentarer