NCL - Norwegian Epic -forsiden 2014

Prisvinnende  Norwegian Epic frister med topp underholdning når skipet fra den 30. april 2015 stasjoneres permanent i Barcelona. To nye Broadway-show legges til som hovedforestillinger: Burn the Floor i april 2015 og Priscilla, Queen of the Desert — The Musical i oktober 2015. Skipet vil også inneholde en helt ny underholdningsopplevelse, The Cavern Club, som bringer den legendariske Liverpool-arenaen der Beatles spilte til liv på sjøen.

Burn The Floor (ncl.com)

Burn The Floor (ncl.com)

– Vi er spente på å bringe Norwegian Epic til Europa året rundt, og ønsker å gi våre gjester enda mer spennende underholdningsmuligheter på skipet som først tok underholdningsopplevelsen om bord til nye høyder,” sier Drew Madsen, Norwegian Cruise Lines president og chief operating officer.

– Disse nye underholdningstilbudene i verdensklasse samt Norwegian Epics innovative innkvartering og overflod av serveringsalternativer er den perfekte kombinasjonen for det europeiske cruisemarkedet og gir gjestene friheten og fleksibiliteten til å tilpasse deres ferie.”

The Cavern Club (NCL.com)

The Cavern Club (NCL.com)

Broadway-sensasjonen Burn The Floor har mottatt strålende anmeldelser på Norwegian Breakaway og Norwegian Getaway, og vil ta spenningen og lidenskapen til selskapsdans med til Norwegian Epic med et helt nytt og spennende show som er spesialdesignet for europeiske gjester, og starter på skipets transatlantiske seilas den 19. april 2015. “Ballroom Blitz” kan skilte med 14 dansere, et liveband og to sangere, og er en ypperlig, teatralsk danseopplevelse som eksploderer med imponerende koreografi, nervepirrende musikk og forbløffende dansetrinn.

Musikalen Priscilla, Queen of the Desert (foto: Javier naval/ncl)

Musikalen Priscilla, Queen of the Desert (foto: Javier naval/ncl)

Priscilla Queen of the Desert — The Musical er basert på den Oscar-vinnende filmen, og er et hjertevarmt og oppløftende komedieeventyr som handler om tre venner som går om bord en gammel, slitt buss på jakt etter kjærlighet og vennskap, og ender opp med å finne mer enn de noen gang kunne ha drømt om å oppdage. Den Tony-prisvinnende musikalen har et imponerende utvalg av over 500 prisvinnende kostymer, 200 ekstraordinære hodeplagg og en hitparade med dansegulvfavoritter, deriblant “It’s Raining Men”, “I Will Survive” og “Girls Just Wanna Have Fun”. Showet åpner på skipets seilas den 18. oktober 2015.

Norwegian Epic seiler fra Miami (ncl.com)04_Epic_Miami1_hi

Norwegian Epic vil også få en helt ny underholdningsarena opprettet i et spennende samarbeid med eierne av Liverpools Cavern Club, fødestedet til britisk popmusikk. Imponerende nok har den opprinnelige Cavern Club overlevd til nå, 57 år etter åpningen, og gjør det bra som scene for moderne musikk. Norwegian vil gjenskape Cavern Club-opplevelsen til sjøs, med lyden av Beatles og andre internasjonale musikere hver kveld. The Cavern Club debuterer på seilasen den 11. oktober 2015.

Norwegian Epic har blitt kåret til «Best Overall Cruise Ship» av leserne av Travel Weekly i to år på rad, og med sin kapasitet på 4 100 passasjerer vil det være det største Norwegian Cruise Line-skipet som noen gang har hatt hjemmehavn i Europa året rundt. I hele 2015 vil Norwegian Epic by på et utvalg av spennende europeiske reisemål som vil gi gjestene muligheten til å oppleve hvorfor Norwegian ble kåret til «Europe’s Leading Cruise Line» syv år på rad av World Travel Awards.

Norwegian Epic skal seile hele året i Europa (©otoerres)

Norwegian Epic skal seile hele året i Europa (©otoerres)

Mens de cruiser i hele Europa, kan gjestene oppdage hvorfor Norwegian Epic ble kåret til «Best Ship for Sea Days» i 2012 av Cruise Critic mens de opplever utvalget av aktiviteter på skipet, fra vidstrakte Aqua Park med tre vannsklier, den største bollesklien på vann og Epic Plunge, til rapelleringsveggen, klatreveggen, bowlinghallen og herlige Mandara Spa, et av de største spaene til sjøs.

Matelskere som cruiser gjennom Europa om bord Norwegian Epic kan glede seg over de 20 forskjellige serveringsalternativene på skipet. Biffelskere kan nyte steakhouse-favoritter, deriblant sertifisert Angus-biff i Cagney’s, rederiets eget steakhouse. Moderno Churrascaria, Norwegians steakhouse i brasiliansk stil, byr på muligheten til å smake på saftig grillet og langstekt kjøtt som skjæres opp ved bordet av passadorer i tillegg til den store salatbaren på Moderno. Noodle Bar på Norwegian Epic byr på sitteplasser rundt et åpent kjøkken, og serverer tradisjonelle kinesiske nudler, wok-stekte retter og dim sum. Om du har lyst på amerikanske favoritter kan du ta plass i O’ Sheehan’s Neighborhood Bar & Grill. Noen av de andre serveringsalternativene er Teppanyaki, en japansk restaurant i hibachi-stil; Sushi Bar; Garden Café, skipets bufférestaurant med actionstasjoner; The Manhattan Room, en art deco-inspirert middagsklubb; La Cucina, Norwegians italienske restaurant; Le Bistro, Norwegians egen franske restaurant; og mye mer. Norwegian Epic kan også skilte med 20 unike barer og salonger, deriblant SVEDKA/Inniskillin Ice Bar, som var den første ekte isbaren til sjøs.

Når det gjelder lugarer og suiter, byr Norwegian Epic på et utvalg av innovative overnattingsmuligheter som passer enhver smak og ethvert budsjett. Om du ser etter det aller beste innen luksus, kan skipet by på The Haven by Norwegian, Norwegians eksklusive skip-i-et-skip-kompleks som består av 60 suiter og villaer på 2 private dekk som ligger på toppen av skipet. Norwegian Epic var det første skipet som kunne skilte med de prisvinnende studiolugarene som er designet og prissatt for alenereisende, og som gir gjestene muligheten til å cruise alene gjennom Europa. I tillegg byr Norwegian Epic på et bredt utvalg av komfortable balkonglugarer og innvendige lugarer samt familievennlige boenheter som suiter med flere rom, sammenhengende lugarer og familiesuiter med 2 soverom.

 

Kommentarer