Travel Management-selskapet CWT (Carlson Wagonlit Travel) er et aktivt medlem av Amadeus’ NDC [X]-program, og benytter Amadeus’ nye NDC-tilpassede programmeringsgrensesnitt Travel API til å teste håndteringen av NDC-data i sine interne systemer. 

CWT (Carlson Wagonlit Travel) skal ta i bruk den NDC-aktiverte desktopløsningen Amadeus Selling Platform Connect for å få tilgang til NDC-basert innhold i tillegg til eksisterende reisealternativer.

CWT har også utvidet utrullingen av Amadeus cytric Travel til flere markeder. Med dette kan man tilby kundene en skreddersydd løsning som garanterer at alle reisebestillinger følger lokale regelverk og reisepolicy, og med en enkel koordinering av godkjenningsprosesser.

– Vi deler CWTs lidenskap for å gi kundene positive reiseopplevelser, og vi er overbevist om at dette først og fremst kan oppnås med god teknologi, sier Ilia Kostov, Senior Vice President Global TMCs i Amadeus.

– Dette er grunnen til at vi fortsetter å investere i mer forskning og utvikling enn de fleste andre selskaper som utvikler IT-løsninger for reisebransjen. Vi gjør vårt ytterste for å tilby den teknologien som best kan oppfylle forretningsreisendes behov både nå og i fremtiden.

Med cytric-løsningen kan CWT forbedre kundenes forretningsreiseopplevelse ved å tilby et svært bredt utvalg av reisealternativer for blant annet fly, hotell og tog — alt distribuert via Amadeus Travel Platform.

– Kundene våre stoler på at vi kan garantere den beste reiseopplevelsen for deres reisende, og teknologien er en veldig viktig komponent for å kunne innfri dette løftet, forklarer Vince Chirico, SVP Global Network & Technology Partners i CWT.

– Samarbeidet med Amadeus, hvor vi i fellesskap jobber med nye løsninger og nytt innhold, blant annet NDC, gjør at vi kan tilby de tekniske løsningene som våre kunder trenger for å forenkle forretningsreisene sine.

Det nye cytric-grensesnittet som CWT tester ut akkurat nå, vil også gi de reisende en mer sømløs reisehåndtering mens de er på farten. Grensesnittet tilpasser seg automatisk den enheten som brukes, enten det er pc eller mobil, samtidig som det opprettholder cytrics lokale tilpasning til gjeldende markedsvilkår, med unike markedsspesifikke funksjoner og innhold.

CWT vil også dra nytte av cytrics avanserte integreringsmuligheter, som blant annet innebærer at løsningen kan kobles direkte til deres egne hotellplattform Roomlt, og dermed forbedre og forenkle hele kjøpsopplevelsen.   

Flere relaterte saker finner du HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer