Icelandair vil fra midten av mai 2018 føye enda en destinasjon til sitt stadig voksende nordamerikanske nettverk: Dallas Fort Worth International.

Icelandair Boeing 757-200 (Photo: Clay Lacy Astrovision Learjet)

Dallas Fort Worth International blir den 20. destinasjonen i Nord-Amerika og den første destinasjonen i det sørlige USA. Icelandair vil operere med 4 ukentlige flyavganger til Dallas, mandag, onsdag, fredag og søndag. Avgangene er knyttet mot ettermiddags avgangene fra Europa.

Icelandair feirer sin 80-årsdag i 2017 og kan presentere det største rutenettet i selskapets historie. Birkir Holm Gudnason, Icelandair CEO sier:

– Vår nye service til Dallas Fort Worth gir våre europeiske passasjerer muligheten til å utforske den fantastiske Lone Star-staten, samt at våre Texas-passasjerer nå kan fly non-stop via Island til over 25 destinasjoner i Europa.»

Dallas Fort Worths geografiske beliggenhet, størrelse og tilbud betyr også at det er ukomplisert å komme fra Europa og Asia og fortsette videre til andre destinasjoner i Nord, Sentral og Sør-Amerika.

Icelandair tilbyr Stopover på Island på vei over Atlanteren. Du kan bli på Island i opptil syv dager uten ekstra kostnader i flyprisen, du får Island som en ekstra bonus.

Icelandair har til sammen 48 destinasjoner hvorav 20 i Nord-Amerika, 15 i USA, nå med Dallas Fort Worth, Texas og Cleveland, Ohio fra 2018 og fem i Canada. Forventet passasjertall i 2017 er fire millioner. Se alle Icelandairs destinasjoner og les mer om Icelandair Stopover på icelandair.com.

Les flere saker om Icelandair HER

Les mer om Dallas HER, Fort Worth HER  og nettsidene til Dallas Fort Worth International finner du HER .

Du kan finne flere flyplassnettsider på Dfly`s egen Flyplassliste 

Kommentarer