Til glede for reisende blir det danseforestilling om bord på toget gjennom Gudbrandsdalen av danselinja ved Vinstra vgs på Dansens Dag 29. april.

Dansere fra Vinstra videregående skole (FOTO: Vinstra vgs)

Dansere fra Vinstra videregående skole (FOTO: Vinstra vgs)

– På denne turen ønsker vi å gi passasjerene på toget en liten danseoppvisning, sier Ida Staal, dansepedagog ved Vinstra videregåande skule.

-Vi er glad for at danselinja ønsker å markere denne dagen sammen med oss og våre reisende, sier markedsansvarlig i NSB Dovrebanen, Terje Fossum.

— Om bord på toget kan en gjøre så mangt, og på togene på Dovrebanen gjør vi stadig noe nytt. Det å få en pause med en spennende danseoppvisning passer perfekt. Nå gleder vi oss til å gjøre litt ekstra stas på kundene våre med dans.

Danselinja danser på toget fra Vinstra klokken 11.56 til Ringebu, før returen fra Ringebu til Vinstra klokken 12.54.

Dansens Dag 29. april

Dansens Dag er en internasjonal UNESCO dag, som ble etablert i 1982. Den feires på fødselsdagen til Jean-George Noverre, som regnes å være grunnleggeren av den moderne ballett.

Ønsker for dagen er at dansere verden over skal sette fokus på alle danseformer og feire kunstformen på tvers av alle politiske, kulturelle og etniske forskjeller. Nå feires dagen i mer enn 60 land verden over, der det blir holdt arrangementer på gater, scener, skoler og ikke mist tog.

Les gjerne mer informasjon om Dansens Dag her .

NSB og danselinja ved Vinstra vidaregåande skule ønsker velkommen om bord til en underholdene togreise!

 

Kommentarer