David Beckham har etter fem år med arbeid og forberedelser presentert sin nye fotballklubb i Miami: Club Internacional de Futbol Miami. Klubben har fått lisens til å delta i den beste amerikanske ligaen fra 2020. Dermed har du enda en god grunn til å besøke den solrike storbyen for en kombinasjon av avslappende ferie og store idrettsopplevelser.

Sunny Isles Beach i Miami (Fotokilde: GMCVB)

Fra og med 2020 kan sportsinteresserte se fotball på aller øverste amerikanske hylle i det solrike Miami, når David Beckhams nylanserte klubb for første gang trer inn i den beste nordamerikanske ligaen, Major League Soccer. Dette ble klart da den tidligere Manchester United-spilleren i begynnelsen av september bekreftet de langvarige ryktene om en endelig godkjennelse og samtidig avslørte klubbens navn: Club Internacional de Futbol Miami.

Navnet, som består av både engelsk, spansk, italiensk og portugisisk, skal representere det mangfoldet som David Beckham og hans stab mener at Miami representerer.

– Club Internacional de Futbol Miami er et navn som hyller den utrolige energien som hersker i en av verdens mest spennende byer. En by med mangfold, lidenskap og ambisjoner. En by som har tatt imot meg og mange andre med åpne armer. Klubben vår skal være et hjem for alle, uansett hvor de kommer fra, lyder det fra klubbeier David Beckham.

David Beckhams offisielle nettside finnes HER

Klubbens eierkrets består foruten David Beckham av en rekke forretningsmenn. Sammen har de siden 2013 jobbet med få et Miami-lag med i den beste nordamerikanske ligaen, noe de nå har lykkes i, med virkning fra 2020. Klubbens permanente stadion, som kommer til å hete Miami Freedom Park, vil etter planen først stå klar en gang i 2021, ettersom det fortsatt jobbes med å finne en tomt.

Nettsidene til Club Internacional de Futbol Miami finner du HER og til Major League Soccer HER

Idrettsfans som besøker Miami innen 2020, kan forkorte ventetiden med en lang rekke andre idrettsopplevelser, slik som basketballaget Miami Heat, NFL-heltene Miami Dolphins og ikke minst ishockeylaget Florida Panthers, som holder til i Fort Lauderdale nord for Miami. Hvis du ønsker å oppleve en baseballkamp, har Miami sitt eget lag også i den idretten: Miami Marlins.

Følg Miami and the Beaches på sosiale medier: Facebook HER, Twitter HER, Instagram HER og Pinterest HER 

Flere saker om Miami finner du HER – Dfly.no`s Twitterkonto  og Facebooksider finner du HER og HER

(bildekilder: MiamiandBeaches.com /related.dk)

Kommentarer