Gøteborg kan skilte med fem hoteller på Tripadvisors liste over de 25 beste hotellene i Sverige. Utmerkelsen «Travelers Choice» er en pris som årlig velges basert på tilbakemeldinger fra millioner av TripAvisor-medlemmer. Vinnerne er populære steder med det lille ekstra, som besøkende stadig vender tilbake til.

Upper House Spa basseng med utsikt over byen. (Foto Gothia Towers)

Høyest oppe på denne listen finner man Upper House, etterfulgt av Hotel Pigalle på andre plass, og Dorsia Hotel og Restaurant på fjerdeplass, alle med en beliggenhet i Gøteborg.

Hele fem av de 25 beste hotellene ligger i Göteborg, som vil si at byen kan skryte av noen av Sveriges aller beste overnattingssteder.

Upper House, som stikker av med seieren på Tripadvisors liste, er et moderne 5-stjerners hotell med fantastisk utsikt over byen. Hotellet tilbyr spa, deilig mat og delikate rom og suiter. Hotel Pigalle, som ligger hakk i hel, er ikke dårligere.

Suite Upper House (Foto Clive Tompsett)

Dette er et luksuriøst boutique-hotell midt i Göteborg, som tar deg tilbake til 20-tallets Paris med fløyelsgardiner, krystallysekroner og personlig service. Hotellets restaurant serverer deilige retter med sesongens ingredienser, og Bar Amuse mikser spennende drinker i en avslappet og uformell atmosfære.

Pigalle er et annerledes hotell med en forførerisk elegans. Luksussuiten “Belle Suite” har blant annet blitt omtalt som “verdens mest luksuriøse suite” av magasinet Vogue.

Sov godt. (Foto: Hotel Pigalle)

Hotell nummer fire på listen er det sjarmerende og unike hotellet Dorsia. På Dorsia trollbindes gjestene av det eksentriske interiøret og den vakre kunstsamlingen.

More is more. Foto: Dorsia Hotel & Restaurant

Først og fremst er det hoteller i Göteborgog  Stockholm som dominerer Travelers Choice Awards, men også utenfor storbyene finnes det prisbelønnede og populære hoteller av høy kvalitet.

PM og Vänner i Växjö er et anerkjent designhotell som har Skandinavias største vinkjeller og en stjerne i Michelinguiden å tilby gjestene.

I Jönköping finnes fargerike Vox Hotel som lokker med dekadente rom i messing, fløyel og discofliser på badet.

Hotellrommene på PM & Vänner Hotel er innredet med møbler fra kjente navn i Småland, som Bruno Mathsson, og lokale materialer som eikegulv og benkeplater i kalkstein fra øya Öland. (Foto: PM & Vänner Hotel)

Her er den fullstendige listen over Traveler`s Choice Awards 2018, Sveriges beste hotell:

1. Upper House, Göteborg
2. Hotel Pigalle, Göteborg
3. Lydmar Hotel, Stockholm
4. Dorsia Hotel & Restaurant, Göteborg
5. Görvälns Slott, Järfälla
6. Clarion Hotel Sense, Luleå
7. The Lamp Hotel, Norrköping
8. Avalon Hotel, Göteborg
9. Hotel Rival, Göteborg
10. Copperhill Mountain Lodge, Åre
11. Hotel Skeppesholmen, Stockholm
12. Clarion Hotel & Congress Malmo Live, Malmö
13. V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection, Helsingborg
14. Stora Hotellet, BW Premier, Umeå
15. Miss Clara by Nobis, Stockholm
16. PM & Vänner Hotel, Växjö
17. Grand Hotel, Stockholm
18. MJ`s Hotel, Malmö
19. Victory Hotel, Stockholm
20. Sankt Jörgen Park, Göteborg
21. Vox Hotel, Jönköping
22. Högbo Brukshotell, Sandviken
23. Ystad Saltsjöbad, Ystad
24. Hotel J, Nacka
25. Hotel Diplomat, Stockholm

Les mer om Gøteborg HER og om Sverige HER

Kommentarer