Glem Maldivene, Seychellene eller Bali. I 2018 går den ultimate bryllupsreisen eller kjæresteferien til Stillehavet. Det er ikke uten grunn at stadig flere velger å legge bryllupsreisen eller en romantisk ferie til paradisøyer med eksotiske navn som Bora Bora, Moorea og Aitutaki. Øyene er noen av de siste “hvite flekkene” på kartet, og er som skapt for romantikk med sine vakre strender og laguner.

– Ja, Stillehavsøyene er akkurat så vakre som man ser på bildene, sier Martin Dahl Jespersen i Fijireiser, Nordens største spesialist på reiser til Stillehavet. Selv har han besøkt flere av øyene, og mener at tiden står stille når man er her.

– Her kan du virkelig slappe av og nyte livet med din kjære. Det er noe med stemningen – man kobler man bare helt ut. På noen av øyene virker nesten ikke mobilen en gang – noe som etter min mening bare er et pluss når man er på bryllupsreise eller kjæresteferie.

Likuliku Lagoon Resort, Fiji (bilde: fijireiser.no)

Og her er de fem mest romantiske hotellene for alle som drømmer om å rusle barbeint langs paradisstrender og vakre laguner;

1. Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa, Fransk Polynesia – et paradis på påler

Dette fem-stjerners hotellet er et tropisk paradis. Hotellet som ligger på en liten øy, Motu Tevairoa, bare 15 minutter med båt fra Bora Bora. Her står de fleste bungalower på påler i lagunen, og hotellet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

2. Likuliku Lagoon Resort, Fiji – perfekt for bryllupsreiser

Likuliku Lagoon Resort på Fiji er et nytt luksuriøst hotell som gjenspeiler melanesisk kultur og arkitektur. Hotellet ligger i øygruppen Mamanuca, og her er alt lagt til rette for den perfekte bryllupsreisen. Dette hotellet er bare for par, og det eneste som tilbyr «overwater bungalows» på Fiji.

3. Pacific Resort Aitutaki, Cookøyene – på en av de vakreste øyene

Pacific Resort Aitutaki regnes som det mest luksuriøse hotellet på Cookøyene. Ligger på Aitutaki – av mange kalt den vakreste øya i Stillehavet. Ønsker du å oppleve drømmen om Stillehavet i luksuriøse omgivelser, så er hotellet et av de beste alternativene. Det er kun 27 bungalower, og ønsker man litt ekstra luksus finnes det villaer på hele 90 kvm med bl.a. eget utendørs bad.

4. Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort, Fransk Polynesia – ved den vakreste stranden

Et fantastisk hotell i utrolige omgivelser. Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort ligger på den øya Moorea. Resortet har kanskje den aller vakreste hvite stranden på øya, og har en rekke bungalower beliggende i hagen, ved stranden og ute i lagunen. Her kan du rusle barbeint på hvite sandstrender og nyte synet av krystallklare laguner og steile, vulkanske topper.

5Navutu Stars, Fiji – anbefalt av anerkjente Condé Nast Magazine

Navutu Stars Resort er et realativt nytt og luksuriøst boutique hotell på øya Yaqeta i øygruppen Yasawa.Hotellet er anbefalt av Condé Nast Magazine, og er flere ganger kåret som det «mest sexy» hotellet i verden. Med bare ni bungalower er dette et lite og intimt hotell, og passer for deg som drømmer om en romantisk Robin Crusoe ferie med din elskede. 

Les flere saker om Fiji og Fransk Polynesia HER og HER

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa, Fransk Polynesia (bildekilde: fijireiser.no)

Kommentarer