Australiareiser har i samarbeid med yogamaster Ulrica Norberg, og vandringsspesialist Maria Söderholm satt sammen den ultimate yogaferien til New Zealand. I løpet av 15 dager tas man med på en reise for kropp og sjel hvor stikkordene er yoga på isbreer, vandring i et av verdens vakreste landskap, vinsmaking og den smaragdgrønne innsjøen fra Ringenes Herre.

Et minne for livet blir det blant annet å vandre i kulissene til Ringenes Herre – og ikke minst ta en solhilsen! (pressebilde: australiareiser.no)

– Det blir ikke bedre, sier en entusiastisk Ulrica Norberg, forfatter og yogamaster.  

Yogamaster og forfatter Ulrica Norberg kjenner New Zealand ekstra godt da hennes søster bodde her i 15 år. Denne kunnskapen kommer alle til gode på denne spennende reisen. (pressebilde: australiareiser.no)

– Dette er en helt unik reise hvor det er lagt ned enormt mye kunnskap. Vi har plukket ut det beste av det beste. Det blir vandring i de vakreste landskap, yoga og meditasjon hver dag, kortreist mat og vinsmaking for å nevne noe. Har du noen gang tenkt du skal reise til New Zealand så skal du bli med oss i januar”.

Yogamaster Ulrica Norberg lover en reise som vil gjøre godt for både kropp og sjel, og som ikke vil ligne på noe annet du har opplevd. (pressebilde: australiareiser.no)

Ulrica Norberg kjenner New Zealand ut og inn etter å ha reist hit gjennom 15 år da hennes søster bodde i hobbitenes «hjemland». I samarbeid med Maria Söderholm og New Zealand-spesialist Australiareiser har hun satt sammen en to ukers tur hvor absolutt alt er tenkt på. Det gjelder ikke minst kostholdet underveis, hvor fokus er sunt, organisk og kortreist.

Det blir både yoga, vandring og meditasjon på denne reisen for kropp og sjel til New Zealand. (pressebilde: australiareiser.no)

Turen kan utvides med ytterligere en uke, hvor man blir med Ulrica og Maria til kanskje New Zealands best bevarte hemmelighet Glenorchy. Her bor man på Camp Glenorchy, som er New Zealands eneste â€œnet-zero energy” overnatting. Stikkordene for siste uken er trekking, yoga og meditasjon.

I tillegg til yoga hver dag blir det også lagt vekk på kortreist, organisk og sunn mat. (pressebilde: australiareiser.no)

Ulrica Norberg er en meget anerkjent internasjonal yoga master, og forfatter av flere bøker om yoga og mindfullness. Hun har arrangert utallige retreats verden rundt.

Les mer om Ulrica HER

En yogamaster og en vandrings spesialist har satt sammen den ultimate yogaferien til New Zealand. (pressebilde: australiareiser.no)

Fakta om reisen;

  • Avreise 23. januar til 7. februar, 15 dager.
  • Pris fra 59 900,- per person når man deler dobbeltrom.

Dette er inkludert i reisen;

  • Yoga og meditasjon hver dag
  • De fleste måltider; se programmet
  • Alle utflukter, guiding og transport
  • Hotell og fly t/r

Dagsprogram:

23.1    Avreise til Auckland

25.1    Ankomst Auckland

26.1    Vi besøker vakre Waiheke Island; sightseeing, vinsmaking med mer.

27.1    Auckland  via hobbitenes «land» til Rotorua.

28.1    Rotorua; Dypdykk i den maoriske kulturen, og i en av mange Rotoruas hot springs. Området er også et av verdens beste for ørretfiske.

29.1    Fra Rotorua gjennom et vakkert landskap med innsjøer, fjell og vulkaner via taupo til Tongariro nasjonalpark, NZs første nasjonalpark. Parken er nå på UNESCO´s liste.

30.1    Hiking i Nasjonalparken. Her er mange av scenene fra «Lord of the Rings» filmet, og landskapet er ubeskrivelig vakkert.

31.1    Fra Tongariro til hovedstaden i NZ; Wellington ligger mellom grønne berg og har en av verdens vakreste havner. Wellington er av mange kalt NZs artistiske og intelektuelle hjerte.

1.2      Med ferge over til Marlborough til boho-chic og pittoreske Blenheim. På veien besøkes to vingårder.

2.2      Fra Blenheim til Franz Josef via Punakaiki. På veien blir det utendørs yoga og vakkert landskap.

3.3      Franz Josef Glacier; meditasjon på isbreen og yoga morgen og kveld. Området står på World Heritage sin liste da det er ingen andre steder i verden hvor isbreen går så langt ned og inn i regnskogen.

4.2      Fra Franz Josef Glacier via Fox Glacier til Queenstown.

5.2      Queenstown; her er det over 100 ulike aktiviteter fra strikkhopping til kunstturer. Området er et av verdens vakreste, og er en året rundt destinasjon for ski, trekking med mer.

6.2      Hjemreise

Turen kan utvides med ytterligere en uke med Ulrica og Maria til NZ´s best bevarte hemmelighet Glenorchy. Her bor man på Camp Glenorchy, som er NZs eneste “net-zero energy” overnatting. Det blir fire netter her, og stikkordene er trekking, yoga og meditasjon.   

Kommentarer