Både First Hotel Millennium i Oslo og Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen er tatt med på Egencias topp 100-liste over verdens mest populære forretningshoteller.

Carl Moltzau (Foto: Ken Ingwersen)

Hotellene på listen går lenger enn det som er forventet for å sikre at de forretningsreisendes behov og deres komfort kommer først. Dette gjør de gjennom for eksempel å tilby gratis frokost og lojalitetspoeng, sier Carl Moltzau, Director Account Management i Egencia Norge.

Egencia® er et forretningsreiseselskap under Expedia Group™ . Selskapets plattform gir hundretusenvis av overnattingsmuligheter verden rundt, og kåringen blir gjennomført for å anerkjenne hotellene som setter kundens opplevelse aller først.

Dette gjør de både ved å tilby de forretningsreisende service fra øverste hylle og ved å tilføre ekstra verdi for forretningskundene. Finalistene blir valgt ut på bakgrunn av kundenes tilfredshet, pris, attraktive fasiliteter for de forretningsreisende, kundeservice og gjestenes totale opplevelse i 2018.

– En god forretningsreiseopplevelse er vel så viktig for oss som det er å kunne tilby en god forretningsreiseplattform. Det er derfor vi vil anerkjenne hoteller som tilbyr fremragende kundeservice, god verdi for pengene og fasiliteter som de reisende verdsetter, sier Carl Moltzau.

I Norge finner vi to hoteller på topp 100-listen: First Hotel Millennium i Oslo og Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen.

Hotellene på listen er spredt over 17 land på fem ulike kontinenter. Til sammen leverte de nesten 90.000 overnattinger med gratis frokost og 75.000 overnattinger der det var mulig å tjene lojalitetspoeng til over 145.000 forretningsreisende i 2018.

Den fullstendige listen over de 100 mest populære forretningshotellene finner du HER samt byguider til noen av toppdestinasjonene, inkludert London, Paris, San Francisco og Tokyo. Byguidene finner du HER

Kommentarer