Visit Lyngenfjord har laget en oversikt over hva turistene vil vite om Lyngenfjordregionen i året som gikk. Det var ingen overraskelse at de fleste ville vite hvordan man fant fram til en av destinasjonens vakreste naturperler.

Midnattsol i Lyngenfjorden - Troms
Midnattsolen i Lyngenfjorden (Foto: Georg Sichelschmidt)

På Visit Lyngenfjords hjemmeside www.visitlyngenfjord.com presenteres Lyngenfjord som reisemål med en rekke spennende og interessante artikler på norsk, engelsk og tysk. Her kan man lese om alt av vinter- og sommeraktiviteter som finnes, overnattingsmuligheter, lokale guider, toppturer og vandreturer, lokalmat, naturattraksjoner og regionens kultur og historie.

Her er en oversikt over de mest leste sakene på norsk og engelsk:

1. Blåisvatnet – den blå idyllen

Turbeskrivelsen til Blåisvatnet ved foten av Lenangsbreen i Lyngen er uten tvil den mest leste artikkelen! Her finner du informasjon om ruta, parkering, anbefalte kart og overnattingsmuligheter i nærheten.

2. Fergetider

På andreplass finner kommer artikkelen med all informasjon du trenger å vite om fergene mellom Breivikeidet og Olderdalen.

3. Den 12. mannen – Jan Baalsrud

Den fascinerende historien om motstandsmannen Jan Baalsrud og hans hjelpere trender særlig på engelsk. I artikkelen «På sporet av Jan Baalsrud» kan du finne beskrivelser av alle stedene han oppholdt seg i Troms og selv følge i hans fotspor.

3. Toppturer i Lyngsalpene

Toppturene i Lyngsalpene kommer også høyt opp. Her får du informasjonen du trenger om topptursesongen i Lyngenfjordregionen, lokale guider, båttransport, leie av utstyr og anbefalte kart.

4. Gorsabrua i Kåfjorddalen

Gorsabrua over Sabetjohk juvet i Kåfjorddalen er et populært turmål og et fantastisk sted å ta bilder. Dette er en artikkel med mange klikk.

5. Vandring

Mange ønsker å vite mer om hvilke ulike vandreturer som tilbys i regionen. Her finner man alt om spektakulære vandreturer, historiske vandreturer, turer som passer for barn, rullestolvennlige turer og de ti mest populære vandrerutene.

6. Halti – Finlands høyeste fjell

En populær artikkel er turbeskrivelsen som går fra Kåfjorddalen til Finlands høyeste fjelltopp, Halti. Vandreturen langs Nordkalottleden fra Kilpisjärvi til Halti og ned Kåfjorddalen er beskrevet i en egen artikkel, som også er mye lest.

7. Åpne hytter i regionen

Den komplette listen over åpne turhytter som tilbyr overnatting i Lyngenfjordregionen mye lest av våre besøkende! Hyttene er perfekte for å ta en pause underveis eller for overnatting.

8. Hvalsafari

Hvalsafari utenfor øyriket Skjervøy er ikke noe man vil gå glipp av om man besøker Lyngenfjorden om vinteren og mange søker informasjon om dette.! Å se de majestetiske dyrene jakte sild er virkelig en helt uforglemmelig opplevelse – og kalles vinterens vakreste eventyr av en grunn.

Flere saker om Visit Lyngenfjord finner du HER

Kommentarer