Fra 22. til 24. juni 2020 går Tysklands Nasjonale Turistkontor (DZT) online sammen med den største workshopen for innkommende turisme i Tyskland, Germany Travel Mart (GTM). Som tidligere annonsert har DZT i samråd med gjestgiveren for årets messe, Turismeforbundet i Mecklenburg-Vorpommern (TMV), besluttet å forskyve den fysiske GTM til 2021 grunnet covid-19-pandemien.

Fra GTM 2015 i Erfurt (©otoerres)

Petra Hedorfer, administrerende direktør i DZT, forklarer:

– For at våre partnere innen tysklandturisme kan pleie kontakten og utvide sitt nettverk med internasjonale innkjøpere og bransjeforbund, tilbyr vi i år GTM i digitalt format. Dette er en del av våre recovery-tiltak for 2020/2021, som også bygger en bro til neste års fysiske GTM”.

Les også: DZT utsetter GTM til 2021 – Forbereder virtuell markedsplass som alternativ (mars 2020)

Petra Hedorfer under GTM i Magdeburg (©otoerres)

– Allerede nå gleder vi oss til å kunne ta imot nøkkelkontakter innen internasjonal reiseindustri ved GTM i Mecklenburg-Vorpommern til neste år, som finner sted mellom 25. til 27. april. Forberedelsene er allerede i gang. Årets virtuelle GTM benytter vi til å presentere delstaten vår som reisedestinasjon gjennom et webinar, sier Tobias Woitendorf, daglig leder i TMV.

I tillegg til live-møter mellom utstillere og «HostedBuyers» i det etablerte nettverksverktøyet, integrerer DZT andre digitale kommunikasjonsmuligheter, som webinarer og innhold etter behov.

Les også: Digital tur til Tyskland

Deltagelse for norske turoperatører 

Om du jobber for en turoperatør og er interessert i deltagelse ta kontakt med Turistkontoret og vi sender dere en invitasjon. Deltagelsen er gratis og du har mulighet å avtale møter med rundt 300 forskjellige tyske byer, destinasjoner, opplevelser og inbound-operatører. I tillegg vil du ha mulighet å delta i de daglige webinarer til aktuelle tema.

Flere relaterte saker finner du HER, HER og HER

Les flere nyheter om Ferielandet Tyskland HER og HER, samt om Reiselandet Tyskland HER og HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer