Jugendbyen Budapest i Ungarn, verdensarvbyen Praha i Tsjekkia, de fantastiske Tatrafjellene i Slovakia og kultur- og historieperlen Kraków i Polen – disse flotte turistperlene i Sentral-Europa kjenner vi selvfølgelig til. Men i hjertet av Europa, utenom disse stedene, venter det inspirerende og forbløffende reiseopplevelser. Denne uken inviterer Discover Central Europe til digital workshop i Norge.

Ølkneipe - Olumouc - Moravia - Tsjekkia -
Pub/Cafe i Olomouc, Tsjekkia (©otoerres)

Gå derfor ikke glipp av den digitale workshoppen Discover Central Europe, som avholdes på den 17. og 18. september 2020. Der får du mulighet til å lære og utvide kunnskapene dine om en bred rekke med fascinerende reiseopplevelser av høy kvalitet i Tsjekkia, Polen, Ungarn og Slovakia, på nettbaserte én-til-én møter i løpet av to dager.

Workshoppen starter den 17. september 2020 kl. 11 med et webinar (én time). Der fokuserer vi på den nåværende situasjonen for turismen i de respektive landende, og du får videre vite mer om selgerne du møter på arrangementet. Etter dette starter møtene dine.

Blant selgerne finner du utvalgte reisearrangører, hotellkjeder samt regionale og lokale turistorganisasjoner fra Tsjekkia, Ungarn, Polen og Slovakia.

Du får mulighet til å delta på 20 minutter lange individuelle én-til-én-møter, der dere diskuterer forretningsmuligheter dere imellom – nesten som om dere satt ved siden av hverandre på et fysisk workshop-bord.

Møtene avholdes gjennom den digitale møteplattformen Zoom. Det er i alt 27 ulike møtetider å velge mellom på torsdag (kl. 12–17) og fredag (kl. 11–17).

Alle som booker minst fem nettmøter deltar i trekningen av weekendreiser til Tsjekkia, Ungarn, Polen og Slovakia. Reisepakken inkluderer fly og to overnattinger for to personer, bysightseeing og middag på en utvalgt restaurant.

Meld deg på workshoppen til Discover Central Europe HER

Lenker til arrangøren og arrangørlandene finner du HER, HER, HER, HER og HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer