Netthandelen forventes å nå rekordnivåer i år, og frem mot jul er det mange som planlegger å foreta julegaveinnkjøpene på nettet. For mange står en reise høyt på ønskelisten, og nå lanserer Ving årets kampanje for digitale julegavekort.

Ving - Digitalt julegavekort - Vinggruppen
Ving lanserer digitale julegavekort (Bilde: Ving/ AD/Stylist Cecilia Eklund Malmborg)

– Vi vet at mange lengter etter å reise til utlandet nå, og i en tid hvor mange nordmenn handler på nettet kan våre digitale reisegavekort være den perfekte julegaven til reiseglade nære og kjære. I usikre tider føler mange at det er ekstra viktig å bestille hos en trygg og sikker turoperatør. Vi tilbyr derfor generøse betingelser for kundene våre, bl.a. gratis avbestillings- og endringsforsikring med et ubegrenset antall endringer av reisen inntil 30 dager før avreise – uansett betalingsform, sier Thea Bergerud, Social Media & Communications Manager i Ving Norge. 

Julegavekortene kan kombineres med vanlige gavekort og gjelder ved kjøp av en reise med Ving. Tilbudet gir kundene 10% rabatt på gavekort og kampanjen varer fra 27. november til 27. desember.

Safe Travel – for en trygg og sikker reise

Når du bestiller en reise med Ving får du alltid Safe Travel, Vings omfattende program for en trygg og sikker reise – både før, under og etter reisen, med på kjøpet. Det betyr bl.a. forbedrede sikkerhetsrutiner på hotell og fly. Utover dette innebærer en trygg reise med Ving bl.a.:

  • Tilbakebetalingsgaranti – pengene tilbake innen 7 dager dersom reisen blir kansellert – kun hos Ving
  • Gratis avbestilling av reisen inntil 60 dager før avreise, uansett årsak
  • Gratis avbestillings- og endringsforsikring når du bestiller en reise
  • Mulighet for å endre reisen et ubegrenset antall ganger inntil 30 dager før avreise

Flere saker om Ving finner du HER

Kommentarer