Lisa Farrar, Chief Digital Officer i Nordic Choice Hotels, er kåret til en av Europas topp 20 fremste kommersielle ledere. Hun får prisen for nybrottsarbeid som ikke bare gagner selskapet, men som også påvirker hele bransjen.

Lisa Farrar snakker på scenen under VK, Nordic Choice Hotels sin Vinterkonferanse. (FOTO: Nordic Choice Hotels)

Under HSMAI Region Europe Awards ble Lisa Farrar, CDO i Nordic Choice Hotels, denne uken kåret til en av Europas fremste kommersielle ledere innen reiselivsbransjen. Farrar har lang fartstid i bransjen, og siden 2016 har hun ledet Nordic Choice Hotels sin digitale transformasjon og satsning på å skape verdens beste gjestereise.

– Digitalisering og ny teknologi gir mennesker i dag et hav av muligheter som vi bare kunne drømt om for ti år siden, det gjelder ikke minst for hotellbransjen. Det er utrolig viktig at vi ikke sover i timen, men bruker disse mulighetene til å gjøre hotellopplevelsen bedre, smidigere og mer effektiv for gjestene. eBerry og Nordic Choice Hotels har fått til mye, og jeg er utrolig stolt av arbeidet som har vært gjort både på hotell og sentralt de siste årene. Denne utmerkelsen hører dem til. Men samtidig lover vi at dette bare er begynnelsen, sier Lisa Farrar, Chief Digital Officer i Nordic Choice Hotels.

Farrar leder Nordic Choice Hotels sitt teknologi- og digitaliseringsselskap eBerry. Blant begrunnelsene som trekkes frem for tildelingen av topp 20-plassen kommer eBerrys og Nordic Choice Hotels’ innsats for å levere flere ‘firsts’ i hotellbransjen, blant annet Nordens første fullverdige hotellapp, i tillegg til å lede an innovasjonstakten med bruken av Bots og AI for å levere en sømløs gjesteopplevelse.

Mer om Nordic Choice Hotels sin app HER

– Hotell- og reiselivsbransjen trenger kreative tenkere og innovatører. HSMAI Region Europe Top 20 hyller de som leder an i hotell, reiseliv og turistbransjen, og det de har fått til. Menneskene som er nominert i denne listen har også hatt en betydelig positiv innvirkning på bransjen som helhet, også utover eget selskap, sier Ingunn Hofseth,  administrerende direktør i HSMAI Region Europe.

Les mer om prisen HER

Listen over Europas 20 fremste reiselivslederne gjelder for hele 2018, og utgjør et forum som vil utveksle erfaringer og diskutere fremtidens reiseliv i året som kommer.

Les også: Scandic-sjef topp 20 blant europeiske reiselivsledere – Les flere saker om Nordic Choice Hotels HER og HER , samt om HSMAI HER 

Kommentarer