Matentusiaster i Brüssel kan året rundt stige om bord på en tradisjonell sporvogn med avgang mot kulinariske opplevelser. Den unike sporvognen er innredet som en moderne gourmetrestaurant med servitører og flott dekkede bord.

Fra åpningen av den rullende sporvognsrestauranten Tram Experience i Brüssel (©Eric Danhier/Visit Brussels)

For femte år på rad har sporvognen invitert en rekke anerkjente belgiske kokker til å servere sin tolkning av belgisk kokekunst for gjestene. Mens gjestene får servert seks eller sju retter, beveger sporvognen seg gjennom Brüssels historiske gater.

Les også: Michelin-middag under skyene (mai 2018)

Turen med den kulinariske sporvognen tar to timer og koster 100 EUR per person (seks retter) tirsdag, onsdag, torsdag og søndag, mens prisen er 125 EUR per person (sju retter) fredag og lørdag.Prisene inkluderer champagne, vin, vann og en drink.

Sporvognen har avgang hver dag hele året – unntatt mandag,  samt i sommerferien fra midten av juli til slutten av august.

Les mer om den kulinariske sporvognen i Brüssel HER – Les mer om Brüssel HER og om Flandern HER

Flere saker om Brüssel finner du HER

Les også: Belgisk sjokolade feires i Brüssel (januar 2018) – En øl-opplevelse utenom det vanlige i Brüssel (desember 2015) – Vaffel-workshop i sentrum av Brüssel (oktober 2016)

Den rullende sporvognsrestauranten (©visit brussels/related.dk)

Kommentarer