logo-white

Drømmejobb som gir deg vann i munnen: Hotels.com rekrutterer sin første buffésjef noensinne

Synes du det er fælt at sommerferien nærmer seg slutten? Ikke vær redd – vi har noe som kan stille reisetørsten. Hvis du foretrekker å se glasset som halvfullt og nyte en stappende full frokosttallerken, har Hotels.com™ drømmejobben til deg.

Hotels.com - Buffèt - Pannekaker - Stabel
Hotels.com ser etter sin første buffésjef (bildekilde: Hotels.com)
  • Frokosten er klar: En nylig undersøkelse* fra Hotels.com viser at 85 % av nordmenn ser på frokostbuffeen som noe de må ha når de er på reise.
  • Drømmejobben venter: Hotels.com leter etter en person som kan bli den nye buffésjefen – én heldig matelsker får sitt livs sjanse til å vinne konkurransen og prøvesmake hotellfrokostbuffeer over hele Norge.
  • Et «fat» av muligheter: Hotels.com har også satt sammen en liste over hotellbuffeer slik at reisende kan nyte et #GourmandLife når restriksjonene letter.

Hotels.com ser etter sin første buffésjef noensinne som kan reise rundt som bufféanmelder over hele landet. For hele 85 %* av nordmenn har bufféutvalget betydning for deres valg av hotell, så det kommer garantert til å være mange om beinet når det gjelder denne jobben. Så dersom du er litt over gjennomsnittet begeistret for egg, kan forskjellen på cornflakes og havreflakes eller rett og slett bare elsker buffeer, har du kommet til rett sted!

Hotels.com - Buffèt - bord - oversikt
Frokostbordet (bildekilde: Hotels.com)

Hotels.com™ søker buffétsjef !

For å bli Hotels.com`s første buffésjef** noensinne kan matglade reisende søke her ved å sende inn en beskrivelse av sine tre fremste egenskaper, som etter deres mening gjør dem perfekte for jobben. Den heldige vinneren vil få ti hotellnetter til en verdi av totalt 30 000 NOK til å reise og anmelde hotellbuffeer. Vinneren vil også bli oppgradert til Gold-status i Hotels.com Rewards-programmet, noe som garanterer et hotellopphold med det lille ekstra, blant annet at man som buffésjef har fri adgang til frokostbuffeer på utvalgte hoteller rundt om i landet***.

Emma Tagg, som er global og EMEA merkevaresjef hos Hotels.com, sier

Når nordmenn drømmer om hoteller og ferier, tenker over tre fjerdedeler (78 %) av dem på frokostbuffeen – og hvem gjør ikke det? Endeløse mengder med wienerbrød, ristede skiver i hopetall og et mangfold av egg – hva mer kan man ønske seg på ferie? Vi vet at matglade nordmenn er klare for å reise på hotell igjen så snart restriksjonene letter, og derfor gleder vi oss til å rekruttere vår første buffésjef, som vil vinne ti hotellnetter og bli oppgradert til Gold-status i Hotels.com Rewards-programmet. Sitter du klar med kniv og gaffel? Søk nå!

Maten fremfor alt

Hotellfrokosten er kriterium nummer én for 65 % av nordmenn når de skal bestille et hotellopphold. Og hvorfor ikke? Nesten alle nordmenn (99 %!) får det maksimale ut av frokostbuffeen hvis det finnes en på hotellet – utallige turer til juicemaskinen og lommene fulle av rundstykker. Etter en «treretters» frokost, liker nordmenn å få personlig service og anbefalinger (47 %), en døgnåpen resepsjon (35 %) og et spa eller svømmebasseng (38 %).

Hotels.com - Buffèt - Pannekaker - Stabel
Pannekaker opp og i mente (bildekilde: Hotels.com)

Førstemann til mølla … opptil flere ganger

Det er en kamp om å komme først til buffeen, og 90 % av nordmennene innrømmer at de står opp tidlig bare for å få med seg det beste utvalget fra hotellfrokostbuffeen. De elsker å utnytte sitt #HotelLife maksimalt og nyte favorittmat og -drikke som egg og omeletter (35 %), bacon (57 %), varme drikker (47 %), bakverk (47 %), et utvalg brød (46 %) og frisk frukt (40 %).

Det er ingen tvil om at de sparsomme nordmennene vet at frokostbuffeen byr på mer enn bare frokost – en av tre innrømmer at de lurer med seg mat for å spise den senere. Frukt i lommene toppet listen for 51 % av nordmennene, med bakverk på en god andreplass (44 %).

Sultne nordmenn

Det er bare å fylle lommene. En undersøkelse viser at 61 % av nordmenn elsker frokostbuffeens mange valgmuligheter, mens 48 % ikke kan få nok av nystekte retter– kan jeg få én porsjon til? I tillegg elsker 46 % av nordmenn det faktum at de ikke trenger å rydde etter seg – man er jo tross alt på ferie og kan skjemme bort seg selv!

Nordmenn kan ikke få nok mat når det gjelder hotellbuffeen: 61 % av dem innrømmer at de fyller tallerkenen to til fire ganger! Perfeksjon tar tid og det ser man tydelig på nordmenns strategi: To av fem (40 %) tar seg tid til å vurdere alle alternativer og valg før de tar til seg noe, i tilfelle de ikke kommer til å spise opp.

Det er imidlertid ikke alltid det er så bra med for mange valgmuligheter, siden 33 % bruker mange tallerkener for å få med seg mye forskjellig mat.

Det kan være pinlig å være for grådig, og det er derfor mer enn halvparten av nordmenn (59 %) sier at de har spurt et familiemedlem eller en venn om å ta med seg noe ekstra mat til dem. Som buffésjef har man ikke noe å skamme seg over. Da er det bare en del av jobben.

Flere relaterte artikler finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy