Familier og LEGO®-entusiaster kan i vinter besøke Midtøstens første LEGOLAND®, når LEGOLAND® Dubai åpner dørene 31. oktober. I parken, hvor det finnes 60 millioner LEGO®-klosser, kan gjestene besøke seks tematiserte områder med i alt 40 attraksjoner. LEGOLAND® Water Park, et badeland som er det første av sitt slag, ligger like ved og åpner 15. november.

Mandag den 31. oktober åpner ørkenstaten Dubai Midtøstens første LEGOLAND®. Her kan barn og unge sjeler glede seg over mer enn 40 karuseller, show og attraksjoner fordelt på seks forskjellige tematiserte områder: Factory, LEGO® City, Imagination, Kingdoms, Adventure og Miniland.

Attraksjonene er en blanding av utendørs- og innendørsaktiviteter. LEGO®-entusiaster kan også glede seg til å beundre de 15 000 figurene og modellene – laget av i alt 60 millioner LEGO®-klosser – som finnes i parken.

Burj Khalifa - verdens høyeste bygning , er selvfølgelig med i Legoland Dubai - oppført i Legoklosser (bildekilde: Legoland Dubai/Related.dk)

Burj Khalifa – verdens høyeste bygning , er selvfølgelig med i Legoland Dubai – oppført i Legoklosser (bildekilde: Legoland Dubai/Related.dk)

Badeland på vei

Ca. to uker senere — 15. november — utvides den legoklossinspirerte fornøyelsesparken med LEGOLAND® Water Park, som er skapt for alle eventyrere som er glad i vann.

Badelandet er det første av sitt slag, og det eneste badelandet i Midtøsten som er laget for familier med barn i alderen 2—12 år.

Her kan hele familien kjenne suset i magen i 15 forskjellige vannsklier og boltre seg i bølgebassenget, mens familiens yngste medlemmer kan leke i DUPLO®-området, hvor det også er spesielt barnevennlige vannsklier. I Build-A-Raft-River kan alle som går med en Robinson Crusoe i magen, bygge sin egen LEGO®-tømmerflåte.

Regionens største temapark

Nye LEGOLAND® og LEGOLAND® Water Park blir en del av Dubai Parks and Resorts, som er regionens største temapark. Dubai Parks and Resorts omfatter i tillegg til de to LEGO®-parkene også MOTIONGATE – en Hollywood-inspirert temapark – og Bollywood Parks, en park med fornøyelser og attraksjoner basert på de største Bollywood-filmene. I alt omfatter Dubai Parks and Resorts nesten 100 attraksjoner.

Familiens shoppingglade medlemmer kan glede seg over at Dubai Parks and Resorts også huser shoppingområdet Riverland Dubai, som består av 50 butikker og restauranter i sjarmerende omgivelser ved en kunstig skapt elv.

Ved siden av ligger Lapita Hotel, hvor de aller ivrigste kan overnatte i gåavstand til temaparkene. Dubai Parks and Resorts forventer dessuten å åpne Midtøstens første Six Flags-fornøyelsespark i samme område i 2019.

Praktisk informasjon

En inngangsbillett til LEGOLAND® Dubai koster 295 AED (cirka 660 kroner) for voksne og 250 AED (cirka 560 kroner) for barn.

Les mer om LEGOLAND® Dubai  HER

Les flere nyheter om Dubai HER 

Les mer om Dubai HER

Travelmarkets guide til De forente arabiske emirater finner du HER

Kommentarer