Familier og LEGO®-entusiaster kan i vinter besøke Midtøstens første LEGOLAND®, når LEGOLAND® Dubai åpner dørene 31. oktober. I parken, hvor det finnes 60 millioner LEGO®-klosser, kan gjestene besøke seks tematiserte områder med i alt 40 attraksjoner. LEGOLAND® Water Park, et badeland som er det første av sitt slag, ligger like ved og åpner 15. november.

Mandag den 31. oktober åpner ørkenstaten Dubai Midtøstens første LEGOLAND®. Her kan barn og unge sjeler glede seg over mer enn 40 karuseller, show og attraksjoner fordelt på seks forskjellige tematiserte områder: Factory, LEGO® City, Imagination, Kingdoms, Adventure og Miniland. Attraksjonene er en blanding av utendørs- og innendørsaktiviteter. LEGO®-entusiaster kan også glede seg til å beundre de 15 000 figurene og modellene – laget av i alt 60 millioner LEGO®-klosser – som finnes i parken.

Burj Khalifa - verdens høyeste bygning , er selvfølgelig med i Legoland Dubai - oppført i Legoklosser (bildekilde: Legoland Dubai/Related.dk)

Burj Khalifa – verdens høyeste bygning , er selvfølgelig med i Legoland Dubai – oppført i Legoklosser (bildekilde: Legoland Dubai/Related.dk)

Badeland på vei

Ca. to uker senere – 15. november – utvides den legoklossinspirerte fornøyelsesparken med LEGOLAND® Water Park, som er skapt for alle eventyrere som er glad i vann. Badelandet er det første av sitt slag, og det eneste badelandet i Midtøsten som er laget for familier med barn i alderen 2–12 år.

Her kan hele familien kjenne suset i magen i 15 forskjellige vannsklier og boltre seg i bølgebassenget, mens familiens yngste medlemmer kan leke i DUPLO®-området, hvor det også er spesielt barnevennlige vannsklier. I Build-A-Raft-River kan alle som går med en Robinson Crusoe i magen, bygge sin egen LEGO®-tømmerflåte.

Regionens største temapark

Nye LEGOLAND® og LEGOLAND® Water Park blir en del av Dubai Parks and Resorts, som er regionens største temapark. Dubai Parks and Resorts omfatter i tillegg til de to LEGO®-parkene også MOTIONGATE™ – en Hollywood-inspirert temapark – og Bollywood Parks™, en park med fornøyelser og attraksjoner basert på de største Bollywood-filmene. I alt omfatter Dubai Parks and Resorts nesten 100 attraksjoner.

Familiens shoppingglade medlemmer kan glede seg over at Dubai Parks and Resorts også huser shoppingområdet Riverland™ Dubai, som består av 50 butikker og restauranter i sjarmerende omgivelser ved en kunstig skapt elv. Ved siden av ligger Lapita™ Hotel, hvor de aller ivrigste kan overnatte i gåavstand til temaparkene. Dubai Parks and Resorts forventer dessuten å åpne Midtøstens første Six Flags-fornøyelsespark i samme område i 2019.

Praktisk informasjon

En inngangsbillett til LEGOLAND® Dubai koster 295 AED (cirka 660 kroner) for voksne og 250 AED (cirka 560 kroner) for barn.

Les mer om LEGOLAND® Dubai  HER

Les flere nyheter om Dubai HER 

Les mer om Dubai HER

Travelmarkets guide til De forente arabiske emirater finner du HER

 

Kommentarer