Nordmenn som er på ferie i Dubai fra 18. oktober til 16. november, vil ha ekstra gode muligheter til å være aktiv i ferien når ørkenmetropolen for tredje gang arrangerer Dubai Fitness Challenge. Her kan du velge mellom mer enn 5000 forskjellige gratis treningsøkter, inkludert sykling, fotball, kajakkpadling, turgåing, yoga og velvære.

Dubai Fitness Challenge - Festival - aktiviteter - UAE
Mange spennende aktiviteter under Dubai Fitness Challenge (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Fra 18. oktober til 16. november får besøkende i ørkenmetropolen Dubai muligheten til å kombinere solferie og ørkensafari med sportsaktiviteter når Dubai Fitness Challenge arrangeres for tredje år på rad.

Under den månedslange idrettsfestivalen oppfordres alle til å være aktive i minst 30 minutter om dagen i 30 dager. Derfor er det anledning til å delta på over 5000 ulike treningsøkter og aktiviteter på ulike steder i Dubai.

Dubai Fitness Challenge - Festival - aktiviteter - UAE
Dubai Fitness Challenge tilbyr mange slags aktiviteter (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Festivalprogrammet består av en blanding av sykling, fotball, kajakk, turgåing, yoga og velvære. I tillegg kan deltakere på festivalen bidra til å sette ny verdensrekord for tidenes største HIIT-treningsøkt 26. oktober, sammen med fitnesstjernen Joe Wicks.

Les også: Utendørs idretts- og treningsaktiviteter i Dubai (april 2018)

Dubai Fitness Challenge ønsker å inspirere alle til en mer aktiv livsstil, og festivalen fokuserer på å inkludere alle, uansett alder, nivå og interesser. I 2018 deltok mer enn en million lokale og besøkende på festivalen, noe som representerer en økning på 34 prosent sammenlignet med 2017, som var festivalens første år.

Bildestrøm - Dubai Fitness Challenge - Festival - aktiviteter - UAE
(bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

I år håper Dubais turistråd å inspirere enda flere – både unge og gamle – til å være aktive i minst 30 minutter om dagen i løpet av de 30 dagene festivalen varer.

Dubai Fitness Challenge ble skapt for å gjøre Dubai til verdens mest aktive by, og den arrangeres på initiativ fra Dubais kronprins, sjeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Dubai Fitness Challenge - Festival - aktiviteter - UAE
Dubai Fitness Challenge tiltrekker seg mange deltakere – hvert år (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Les også: Dubai Fitness Challenge: Dubai ønsker å bli verdens mest aktive by (oktober 2017)

Nordmenn som er på ferie i Dubai i perioden fra 18. oktober til 16. november, kan få en oversikt over de mange gratisarrangementer i Dubai Fitness Challenge-appen eller på festivalens hjemmesider HER

Les mer om Dubai HER — Finn flere nyheter og reisetips om Dubai HER og HER

Dubai Fitness Challenge - Festival - aktiviteter - UAE
Underholdning under Dubai Fitness Challenge (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)


Kommentarer