Årets utgave av populære Dubai Food Festival åpner den 26. februar og holder det gående i over to uker fremtil 14. mars. Her inviteres matentusiaster til å feire ørkenmetropolens fargerike og varierte matkultur. Detaljene i årets program er ennå ikke offentliggjort, men det planlegges både kulinarisk skattejakt, matmarked på stranden, matlagingskurs og kjendiskokker.

Dubai Food Festival - Dubai - Emiratene - Matfestivaler
Barneleker i festivalområdet på Beach Canteen (bildekilde: visitdubai.com/related.dk)

Dubai er hjemsted for mer enn 200 forskjellige nasjonaliteter. Dette har selvsagt påvirket byens matkultur og restaurantscene, som tilbyr smaker fra hele verden.

Det feirer ørkenmetropolen fra 26. februar til 14. mars med Dubai Food Festival, som for 7. gang lar både lokalbefolkningen og besøkende utforske de mange matopplevelsene Dubai skjuler.

Dubai Food Festival - Dubai - Emiratene - Matfestivaler
Fra en tidligere Dubai Food Festival (bildekilde: visitdubai.com/related.dk)

Festivalens program byr blant annet på den populære Dubai Restaurant Week, hvor flere av byens beste restauranter tilbyr treretters menyer til redusert pris.

Andre tilbakevendende begivenheter omfatter Beach Canteen, som samler et bredt spekter av Dubais egne matkonsepter og spisesteder langs stranden.

Programmet tilbyr også en offentliggjøring av årets ti beste «Hidden Gems», «hemmelige» spisesteder som er valgt ut på grunnlag av nominasjoner og avstemninger blant byens innbyggere.

Dubai Food Festival - Dubai - Emiratene - Matfestivaler
Festivalområdet på Beach Canteen (bildekilde: visitdubai.com/related.dk)

Til slutt vil det være mulighet for å delta på matlagingskurs, spise mat tilberedt av kjendiser og delta på forskjellige matrelaterte arrangementer i noen av byens kjøpesentre og restauranter.

Hele programmet for Dubai Food Festival, som arrangeres av Dubai Festivals and Retail Establishment, vil snart bli publisert HER.

Følg også med på @DubaiFoodFest og #DubaiFoodFest

Les også: Besøk Dubais eldste restauranter – Nytt arabisk matmekka i Dubai – James Bond-brunsj i Dubai 

Les mer om Dubai HER – Nettsiden til Dubai Food Festival finner du HER – Les flere nyheter om Dubai HER  

Kommentarer