Ørkenmetropolen Dubai ble kåret til verdens ledende destinasjon for forretningsreiser, møter, konferanser og arrangementer under World Travel Awards – også kalt reisebransjens svar på Oscar-utdelingen.

Dubai - World Travel Awards 2019
World Travel Awards grunnlegger Graham Cooke og Mohammad Khadim fra Dubai Department of Tourism and Commerce Marketing under årets globale WTA-finale, som ble arrangert i Oman (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Dubai dro hjem fra World Travel Awards globale finale i Oman med to priser i bagasjen: World’s Leading Business Travel Destination 2019 og World’s Leading MICE Destination 2019. Sistnevnte fikk Dubai også med seg hjem i fjor.  

Abra-båter i Dubai Creek (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Dubai fortsetter sin ferd mot å bli den foretrukne globale destinasjonen for virksomheter og investeringer. Dette gjøres blant annet ved å være vert for konferanser, møter og insentivgrupper, og ikke minst forretningsreisende, som her kan bli en del av et helhetlig og innovativt miljø. De seneste prisene på World Travel Awards er et globalt vitnesbyrd om Dubais evner og fokus på innovasjon, entreprenørskap og økonomisk vekst, samtidig som at emiratet maksimerer sitt potensial ved kontinuerlig å utvikle et økosystem som er tilrettelagt for forretninger. Selvsagt ville ikke dette være mulig uten samarbeidet med vårt verdsatte nettverk av interessenter – fra møtefasiliteter, hotell og DMC-er til lokale foreninger, bedrifter og offentlige avdelinger, som alle bidrar til ikke bare vekst i besøkstallene, men også til å utvikle Dubai som kunnskapssenter, sier Issam Kazim, administrerende direktør i Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing (DCTCM).

DAC – Dubai Association Conference (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

For øyeblikket gjør Dubai seg klar til å være vertskap for en rekke større arrangementer og begivenheter. Nå i desember vil Dubai være vertskap for 10 000 deltakere på Amway Asia Pacific Leadership Seminar, mens 2020 byr på blant annet International Astronautical Congress, Million Dollar Round Table Global Conference og Global Symposium on Health Systems Research.

Kamelridning i Dubais ørken - Emiratene - UAE
Ridetur på kameler i Dubai`s ørken (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Ifølge de nyeste listene fra International Congress and Convention Association (ICCA) og Cvent har Dubai etablert sin posisjon som den ledende destinasjonen for forretningsrelaterte arrangementer i regionen – og det forventes at Expo 2020 Dubai ytterligere befester emiratets posisjon som den ledende destinasjonen for forretningsreisende og konferansevirksomhet.

Flere relaterte saker finner du HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER

Flere B2B-nyheter finner du HER og HER

Burj Khalifa (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Kommentarer