Flere og flere får øynene opp for Dubais mange muligheter innen forretningsreiser, møter og arrangementer. I 2017 vant Dubai Business Events (DBE), som er Dubais offisielle kongressbyrå, rekordmange anbud og opplegg, og fikk dermed sitt mest suksessrike år noensinne. I alt ble det i fjor arrangert 212 internasjonale møter og konferanser i Dubai – en stigning på 61 prosent sammenlignet med 2016.

Dubai sin stand under IBTM World i Barcelona (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Det forventes at de konferansene og arrangementene som allerede er bekreftet, vil trekke ytterligere 95 000 forretningsreisende til Dubai, og at dette vil generere inntekter på mer enn 450 millioner kroner.

20 millioner besøkende i 2020

Dubai Business Events er en del av Dubais offisielle turistråd, Dubai Tourism, og har siden oppstarten for 15 år siden spilt en avgjørende rolle i arbeidet med å lokke store arrangementer, konferanser og møter til Dubai.

Steen Jakobsen (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

– Vi ser tilbake på et suksessfullt 2017 og gleder oss til å være vert for en lang rekke viktige forretningsarrangementer i de kommende år. Vår styrke som konferanse- og møtedestinasjon har vokst fra år til år, og i 2017 hevet vi listen ytterligere. Vår strategi er i tråd med Dubai Tourism Vision 2020, som sikter mot å lokke 20 millioner besøkende til Dubai i år 2020 – i forbindelse med at vi skal være vert for Verdensutstillingen. Målet vårt er å utnytte denne muligheten til å løfte Dubais omdømme til nye høyder, sier danske Steen Jakobsen, som er direktør for Dubai Business Events.

Les mer: Om Dubai Business Events

Dubai Business Events – Performance 2017 (kilde: DBE)

Dette er noen av de største arrangementene i Dubai i 2018:

  • The Institute of Internal Auditors Congress
  • World Cardiology Congress
  • ICCA Congress, en kongress for bransjerepresentanter i konferanse- og møteindustrien.

Madinat Jumeirah (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Dette er noen av de større forretningsarrangementene som Dubai fikk i 2017:

  • 2018: Baby Care Annual Incentive – 1500 deltakere
  • 2018: Amway Russia Annual Incentive – 2700 medarbeidere samles i Dubai
  • 2019: The International Society for Photogrammetry and Remote Sensing Geospatial Week – 1500 deltakere fra hele verden
  • 2020: International Astronautical Congress – arrangeres for 71. gang i 2020 med 5000 deltakere
  • 2022: The Congress of the International Association for Child and Adolescent Psychiatry and Allied Professions – 1500 deltakere

Les flere saker om Dubai HER  – Les også mere om Dubai HER - Flere B2B-nyheter finner du HER og HER

DAC – Dubai Association Conference (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

 

Kommentarer