PR- og representasjonsbyrået Related har nettopp vunnet en stor kontrakt med Dubai Tourism. Dermed er byrået – igjen – turistrådets nordiske representant og vil være ansvarlig for all bransje-, markedsførings- og MICE-aktiviteter i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Siden august har Related også bistått turistrådet på PR-fronten.

Kamelridning i Dubais ørken - Emiratene - UAE
Ridetur på kameler i Dubai`s ørken (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Det nordiske PR- og representasjonsbyrået Related har nettopp vunnet en ny, omfattende kontrakt med Dubai Tourism, turistrådet for Dubai. Dermed er Related nå turistrådets representant i Sverige, Danmark, Norge og Finland, og vil håndtere turistrådets bransje-, markedsførings- og MICE-aktiviteter i de fire nordiske markedene.

Related har siden august 2019 også håndtert turistrådets PR-aktiviteter i de fire nordiske landene.

– Vi er veldig glad for igjen å jobbe med Related i det nordiske markedet, som er et viktig og voksende marked for Dubai. Vi ser frem til å jobbe tett sammen for å befeste og utvikle Dubais posisjon blant nordiske turister», sier Shahab Shayan, senior manager for Storbritannia, Irland og Norden i International operations hos Dubai Tourism.

Related er også utrolig glad og stolt over å ha den populære ørkenmetropolen på kundelisten igjen:

– Vi er utrolig stolt over igjen å ha landet det som går for å være den største turismekontrakten på det nordiske markedet – og vi er glade for den tiltroen Dubai har vist oss og måten vår å jobbe på. Vår oppgave nå er å bygge videre på den solide kunnskapen og sterke bransjerelasjonene som destinasjonen har bygget opp i Sverige, Danmark, Norge og Finland de siste årene, samtidig som vi utforsker nye potensialer og målgrupper. Dubai har store ambisjoner på de nordiske markedene, og arbeidet vårt skal blant annet støtte turistrådets mål om å nå 20 millioner turister i Dubai i år 2020, forteller Henrik Koch, administrerende direktør i Related.

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Les mer om Dubai HER — Les flere saker om Dubai HER

Dfly.no`s Twitterkonto  og Facebooksider finner du HER og HER

Kommentarer