Det er utfordrende tider for reisebransjen, men på tross av dette våger det svenske reisebyrået Ecospheres å gå mot strømmen og ekspanderer nå sitt varemerke Ecolyx i Norge og Danmark.

Tina Frisk - Ulrika Löfdahl - ecolyx.com)
Tina Frisk og Ulrika Löfdahl (bildekilde: ecolyx.com)

Ecolyx har i lang tid designet reiseopplevelser for kunder i både Norge og Danmark, og vi er nå veldig glade for å kunne tilby et godt reisetilbud i det norske og danske markedet.

– Vi ser at interessen for denne typen reiser som vi tilbyr er meget stor hos våre nordiske naboer, sier Tina Frisk, grunder og bærekraftekspert i Ecospheres.

Undersøkelser fra blant annet Robbreport viser at det er av stor betydning for reisende at de i stor grad velger små og bærekraftige hotell på plasser der man vet at inntekten tilfaller lokalbefolkningen.

– Våre reisemål tilbyr innslag av det uventede og ekte opplevelser der du kommer nære mennesker og deres kultur, samtidig hvor du som gjest også bidrar til å bevare naturen og kulturarven, sier Tina.

Tok Tokkie Trail i Namibia (bildekilder: ecospheres/ecolyx/comma.se)

Siden 2010 har Tina Frisk og Ulrika Löfdahl jobbet med reiser som et verktøy for å bidra til bærekraftighet. Sammen står de bak Ecolyx og Ecospheres Afrika, som fokuserer på å gi reisende en uforglemmelig opplevelse samtidig som de gir tilbake til lokalsamfunnet. Bedriften tilbyr aktive og bærekraftige reiser som legger igjen et positivt avtrykk på både kultur og miljø der de reiser.

– Vi er overbevist om reisende etter Covid19 kommer til å velge små og bærekraftige destinasjoner fremfor charterdestinasjoner. Kanskje ikke bare for at det føles tryggere, men fordi de reisende begynner å forstå viktigheten av å bidra lokalt, sier Ulrika Löfdahl, grunder og VD på Ecospheres.

Eksempler på reiser du kan bestille hos Ecolyx er:

Les også: Hållbara trender från Ecolyx: “Fler vill resa meningsfullt” (juni 2019) – Ekolyx ny trend för medvetna resenärer med stor plånbok (april 2018) – Camping med stil: glamping på den kenyanske savannen (september 2016)

Ecolyx på savannenn (bildekilder: ecospheres/ecolyx/comma.se)

Kommentarer