Fort Myers i det vestlige Florida er for 79. gang vert for den årlige lysfestivalen Edison Festival of Light, som hyller oppfinneren av den elektriske lyspæren, Thomas Alva Edison.

Edison and Ford Winter Estates i Fort Myers, Florida (bildekilde: related.dk)

Festivalen ble innledet den 11. februar med feiringen av Thomas Alva Edisons 170. fødselsdag i «Edison and Ford Winter Estates» — museet som tidligere var vinterboligene til Edison og Henry Ford, mannen bak bilmerket av samme navn.

Samme sted kan du delta i en hagefestival med mulighet for å kjøpe ulike planter og hageartikler. For barna er det ulike tilstelninger hvor de kan lage origamiblomster og tradisjonelle amerikanske dukker av strå. I løpet av festivalen vil det også være flere konkurranser hvor oppfinnerne av de mest «lysende» ideene kåres.

Paraden under en tidligere Edison Festival of Light i Fort Myers, Florida (bildekilde: related.dk)

Festivalen rundes av med en fantasifull lysparade som finner sted 18. februar. Paraden består av forskjellige utsmykkede vogner, lokale orkestre, klovner og mye mer.

Edison Festival of Light er den største festivalen i Sør-Florida.

Les mer om Edison Festival of Light HER, les mer om Edison and Ford Winter Estates HER, om Thomas Alva Edison HER, om Henry Ford HER, om Florida HER, samt om Fort Myers HER og HER

Les flere saker om Florida HER og om Fort Myers HER

Kommentarer