Med «My Emirates Pass» får Emirates-passasjerer eksklusive rabatter i over 500 butikker og på en rekke aktiviteter i De forente arabiske emirater.  Tilbudet gjelder for alle som reiser til og fra Dubai til og med 31. mars i år.

Med Dubai`s skyline i bakgrunnen (bildekilde: EK)

Emirates konsept «My Emirates Pass» er tilbake denne vinteren. My Emirates Pass er et av flyselskapets signaturtilbud, og innebærer at deres passasjerer får inntil 50 prosent rabatt i mer enn 500 butikker og på en rekke aktiviteter i De forente arabiske emirater – kun ved å vise frem boardingkort og gyldig identifikasjon.

Tilbudet gjelder for passasjerer som reiser til og fra Dubai med Emirates til og med 31. mars i år (2019), og inkluderer blant annet:

  • 30 prosents rabatt på sjøflyturer over Dubai med Seawings. Du har ikke sett Dubai før du har sett byen fra luften.
  • 20 prosents rabatt på inngang til Ferrari World og Yas WaterWorld i Abu Dhabi — to fornøyelsesparker for de store adrenalin-kickene.
  • 20 prosents rabatt på flere anerkjente restauranter, som for eksempel At.mostphere i Burj Khalifa og restaurantene på Armani Hotel.

Full oversikt over tilbudene, betingelser og vilkår finner du HER

Stopover i Dubai

Med shopping i verdensklasse, sol året rundt og noen av verdens beste restauranter er Dubai den perfekte destinasjonen for en stopover. Terje Grue, norgessjefen i Emirates, mener tilbudet er en god mulighet til å utforske både Dubai og resten av De forente arabiske emirater.

Terje Grue (EK)

– Vi er veldig glade for at My Emirates Pass er tilbake denne vinteren. For de som reiser til Dubai er dette en glimrende mulighet til å oppleve alt det denne utrolige byen har å by på for en rimeligere penge – enten det er for et helgebesøk, et lengre opphold eller en stopover før turen går videre til neste destinasjon. Med gode tilbud i over 500 butikker og et stort utvalg aktiviteter finnes det noe spennende for alle, sier Grue.

Les også: My Emirates Pass gir reisende en hel rekke rabatterte tilbud i Dubai (juni 2016) – My Emirates Pass — åpner dører i Dubai (juni 2017)

Flere saker om Emirates finner du HER

Grillparty i Dubai (bildekilde: EK)

Kommentarer