Elin Ekrol vender tilbake til sin tidligere arbeidsgiver og blir HR-direktør i Scandic Hotels Norge fra 1. november 2015. Ekrol kommer fra stillingen som HR-direktør i Findus.

Elin Ekrol (scandic)

Elin Ekrol (scandic)

– Det er svært gledelig at Elin Ekrol vender tilbake til Scandic, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold.

– Hennes solide kompetanse og erfaring vil styrke vår organisasjon og jeg ser frem i mot at Elin nå vil tre inn i Scandic Norges ledergruppe.

Engasjerte kollegaer

– Jeg gleder meg stort til å jobbe i Scandic og hotellbransjen igjen, sier Ekrol.

– Scandic har fantastiske og engasjerte kollegaer med et stort hjerte for service og for arbeidsplassen sin.

Ekrol var HR-direktør i Scandic fra 2011 til 2012. Siden den gang har Scandic Norge vokst kraftig og teller nå hele 87 hoteller fordelt over hele landet.

– Jeg har fra sidelinjen sett at Scandic har vært gjennom en eventyrlig vekst, og jeg må innrømme at det har klødd i fingrene etter å få være med på den viktige og spennende integrasjonsfasen Scandic har vært i siden fjorårets oppkjøp av Rica. Å videreføre arbeidet med å forene to stolte og tradisjonsrike hotellkjeder til én, er et viktig og givende oppdrag som jeg ser frem til å ta del i.

Lang militær karriere

Ekrol har vært offiser i marinen i nesten 16 år. Hun har utdannelse fra Sjøkrigsskolen i tillegg til arbeidsrett fra Universitetet i Bergen samt lederskap og organisasjonsteori. Foruten tidligere erfaring som HR-direktør ved Scandic, har Ekrol innehatt lederstillinger i Orkla og nå sist som HR-direktør i Findus.

Relaterte saker:  Scandic utser Peter Jangbratt till ny Sverigechef

Kommentarer