AccorHotels slår dørene opp for Raffles Europejski i en av Polens mest ikoniske bygninger. Etter en periode med oppussing, ser den 160 år gamle eiendommen igjen dagens lys, og øker samtidig standarden på luksus i Warszawa. Hotellet blir den tredje europeiske destinasjonen for luksushotellkjeden Raffles.

Hotellet tilbyr 106 elegante rom og noen av Warszawas største suiter. I samarbeid med lokale arkitekter og designere er rommene innredet med klassisk polsk design med bevarte detaljer fra det opprinnelige interiøret. Hotellets fellesarealer vises en imponerende samling av det beste fra den polske kunstscenen. Raffles Europejski Art Collection består av nærmere 500 kunstverk laget av over 120 kunstnere.

I hotellets spa, som er en av Warszawas største, kan gjestene nyte et bredt utvalg av behandlinger. Her kan de også ta en dukkert i hotellets basseng, som fortsatt har den opprinnelige mosaikken fra 60-tallet.

Restauranten serverer en sesongbasert meny med lokale råvarer, og på The Long Bar, en berømt merkevarebetegnelse for Raffles, kan gjestene nyte en av hotellets signaturdrinker. Livsnytere vil også la seg tiltrekke av hotellets egen sigarlounge og konditori.

Les også: En sipp genom Raffles klassiska barer (juni 2018)

– Warszawa er et populært og stadig voksende reisemål for våre nordiske reisende. Raffles Europejski vil tilby den legendariske Raffles-tjenesten som har blitt kjent over hele verden, et vell av gastronomiske herligheter, samt et bredt spekter av andre førsteklasses tjenester, sier Jan Birkelund, salgs- og distribusjonsleder hos AccorHotels i Norden.

Raffles Europejski blir den tredje europeiske destinasjonen og en del av totalt 11 Raffles Hotels & Resorts rundt om i verden. Nest ute er Raffles London, Raffles Boston Back Bay og Raffles Palm Dubai, som for tiden er under bygging.

Les også: Älskad ikon öppnar igen i Warszawa – Les flere saker om Warszawa HER og om Raffles Hotels HER

Kommentarer