Emirates tilbyr passasjerene gratis dekning av medisinske utgifter og karanteneopphold hvis en pådrar seg koronasmitte under reisen. En unik og betryggende forsikring som gjelder alle passasjerer uavhengig av destinasjon og kabinklasse.

Emirates Boeing 777-300ER på Oslo lufthavn Gardermoen (foto: ©otoerres)

Emirates-kunder kan nå reise med en ekstra trygghet ettersom flyselskapet dekker medisinske utgifter på opptil 1,6 millioner kroner (€150 000) og karantenekostnader på 11 000 kroner (€1000) per dag i 14 dager, hvis man skulle få påvist korona-smitte på reisen. Dette dekkes av flyselskapet uten omkostninger for kundene.

– Under direktivet av Hans høyhet Sheikh Mohammed, visepresident, statsminister og hersker av Dubai, er Emirates stolte av å lede an initiativet for å øke tilliten til internasjonale reiser. Vi vet at folk lengter etter å fly når grensene rundt om i verden gradvis åpnes igjen, men de etterlyser fleksibilitet og forsikringer hvis noe uforutsett skulle skje under reisen, kunngjorde Hans Høyhet Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Emirates Group styreformann og konsernsjef.

HH Sheikh Ahmed Bin Saeed Al Maktoum (Photo: EK)

– Emirates har jobbet hardt for å få iverksatt tiltak på hvert steg i kundereisen for å redusere risikoen for smitte, og vi har også fornyet våre bestillingsregler for å tilby økt fleksibilitet. Vi tar det nå til neste nivå ved å være den første i bransjen som tilbyr kundene våre gratis global dekning for korona-relaterte medisinske utgifter og karantenekostnader, hvis de pådrar seg disse kostnadene under reisen. Det er en investering fra vår side, men vi setter kundene våre først, og vi tror de vil ønske dette initiativet velkommen, legger han til.

Første flyselskap i verden som tilbyr gratis dekning av koronarelaterte kostnader

Forsikringen som dekker korona-relaterte medisinske utgifter og karantenekostnader tilbys av Emirates gratis til sine kunder uavhengig av kabinklasse eller destinasjon.

Dette tilbudet er iverksatt med øyeblikkelig virkning for kunder som flyr med Emirates frem til 31. oktober 2020 (første flyreise skal fullføres før eller 31. oktober 2020). Det er gyldig i 31 dager fra det øyeblikket de flyr den første etappen av reisen.

Dette betyr at Emirates-kunder kan dra nytte av den ekstra forsikringen som dette gir, selv om de reiser videre til en annen by etter ankomst til deres Emirates-destinasjon.

Kunder trenger ikke registrere eller fylle ut noen skjemaer før de reiser, og de er ikke forpliktet til å bruke dette tilbudet fra Emirates.

Enhver påvirket kunde som har fått diagnosen COVID-19 under reisen må ganske enkelt ta kontakt på et dedikert direktenummer for å benytte seg av assistanse og dekning.

Direktenummeret og flere detaljer om hvilke korona-relaterte utgifter som dekkes er tilgjengelig HER (ekstern lenke)

Emirates rute fra Oslo til Dubai starter opp igjen 4. august med to ukentlige direkteflyvninger på tirsdager og fredager.

Les også: Emirates tilbake til Oslo 4. august

Fleksibilitet og forsikring: Med den gradvise åpningen av grensene gjennom sommeren har Emirates oppdatert sine bestillingsregler for å tilby kundene mer fleksibilitet og trygghet når de planlegger reisen. Kunder som må endre sine reiseplaner på grunn av korona-relaterte fly- eller reisebegrensninger, kan beholde billetten sin med en gyldighet på to år. Billetten kan da enten bookes om til et senere tidspunkt; byttes inn i reisekuponger som da kan brukes til fremtidige kjøp Emirates-billetter, eller be om refusjon via et online skjema på Emirates ’nettsted eller via deres reisebyrå.

Flere saker om Emirates finner du HER

Kommentarer